• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TE

Cevap: DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TE

Sağ sol pitchbend özel üretim ve mevcut yatağın üzerine monte edilir biçimde galiba, üst tarafta civata var sanki,

Bu ses güncelleme için kiminle irtibata geçmemiz gerekiyor. Bu arada gayet başarılı olmuş...

Hocam ilk güncelleme yapan ben miyim 17 şubat ile :) bu arada pitcbent değişimi basladi mi

Bu ses güncelleme için kiminle irtibata geçmemiz gerekiyor. Bu arada gayet başarılı olmuş...

Slm. Dante tr ile alakalı herşey için bizimle irtibata giriyorsunuz.Chazınızı bize gönderip biz burda yüklüyoruz.

Ramazan bey gayet başarılı süper olmuş faceden bi konu konuşmuştuk ? fikriniz nedir

Slm.Dante tr ses güncellemesinin yüklenmesi için chazınızı vereceğim adrese göndermeniz gerekmektedir.
ADR:Yavuz sinan Mh,Atatürk BLV,İMÇ 6.BLOK,NO:6431 Fatih Unkapanı İSTANBUL.
İRTİBAT NUMARAMIZ:
TEL:0212 224 4363
MEDELİ DANTE TR TEKNİK DANIŞMAN RAMAZAN KAYNAK TEL:0530 340 9931.

Kargo ücreti göndericiye aittir.Aras korgo ile gönderirseniz anlaşmamız olduğu için,
indirimli olacaktır İyi günler.

Kendimiz elden getirsek halledemezmiyiz Ramazan Bey. Ben zaten İstanbuldayım...

Kendimiz elden getirsek halledemezmiyiz Ramazan Bey. Ben zaten İstanbuldayım...

Slm .İstanbuldaysanız tabiki getirin.1 Buçuk saat lik bir işlemi var.Aynı gün alırsınız.

abi bu getir götür işi sizcede bi saçma olmamışmı uzak yerdeki insan nasıl göndersin mesela ben giresundayım orgu 1:30 saat lik iş için ta istanbulamı yollayayım abi bu işi birak kolaylaştırıp bu ritim+seslerin hepsini dante tr nin sitesinde paylaşsanız

Slm.Şu anda türkiyenin hertarafından gönderen var.Bazı nedenlerden dolayı chazın burda yüklenmesi gerekmektedir.Bugün kargoya verirseniz yarın bizde olur hemen yükleyip aynı gün kargoya veririz ve ertesi gün sizde olur.İyi günler.

abi bu getir götür işi sizcede bi saçma olmamışmı uzak yerdeki insan nasıl göndersin mesela ben giresundayım orgu 1:30 saat lik iş için ta istanbulamı yollayayım abi bu işi birak kolaylaştırıp bu ritim+seslerin hepsini dante tr nin sitesinde paylaşsanız

saçma mı?

Kusura bakmayın ama bu güncelleme başta da açıklandığı gibi sakınca unsuru içeriyor.
Biz bile bu sorunu yaşadık ve teknik müdahale yapmak zorunda kaldık.
Burada topyekün bir yenilemeden bahsediliyor güncelleme değil.
Cihaz gelmeden olmaz.