• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TE

Cevap: DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TE

Hayırlı uğurlu olsun, herşey çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ramazanım Cumartesi sabahı sendeyim, görüşmek üzere..

Hayırlı uğurlu olsun, herşey çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ramazanım Cumartesi sabahı sendeyim, görüşmek üzere..

Slm.Buyur gel ne demek.Aç gel yemek yiyelim ok?

Tanıtım filmi de çok iyi olmuş gereçkten büyük emek var. Sabırsızlandık biraz ama beklediğimize değmiş. Pitcbend tam anlamıyla şahane olmuş. Bu arada Can bey pitcbendleri ne zaman modifikasyon yaptırabileceğiz...

Hayırlı uğurlu olsun.......

Abı bu istanbula alet gönderme işi neden böyle oldu.Koyun siteye herkez güncellesin gözünüzü seveyim abi.Bi güncelleme için alet istanbula gidip gelirmi yaa.Korg o yönden iyi.Bi güncelleme çıkarıyorlar yada usb güncellemesi yapıyorlar internetten indirip kullanıyorlar.Ben aleti bi güncelleme için istanbula gönderemem gerekirse korg a tekrar geçerim.Bu işe bir çağre derim.

dante tr çıktıktan sonra bir çok güncelleme geldi degil mi arkadaşlar her ay ses ve ritim paylaşıldı degil mi... 1,5,1 sürümü geldi herkes yükledi. kimse dedi mi orgu yollayın diye ama şimdi deniliyor. Arkadaşlar biraz düşünelim ya gözünüzü seveyim neden isteniyor diye. Medeli Dante yi medeli a1000 den ayıran şey o güncellemedir. Siz emo müzige baykala baju ya abi setini paylaş ne gerek var sana 400 tl verelim diyor musunuz. burada sesleri paylaşın demek aynı bu iştir bana göre...

dante tr çıktıktan sonra bir çok güncelleme geldi degil mi arkadaşlar her ay ses ve ritim paylaşıldı degil mi... 1,5,1 sürümü geldi herkes yükledi. kimse dedi mi orgu yollayın diye ama şimdi deniliyor. Arkadaşlar biraz düşünelim ya gözünüzü seveyim neden isteniyor diye. Medeli Dante yi medeli a1000 den ayıran şey o güncellemedir. Siz emo müzige baykala baju ya abi setini paylaş ne gerek var sana 400 tl verelim diyor musunuz. burada sesleri paylaşın demek aynı bu iştir bana göre...

İyi söylüyorsun abicim sende şirkette kendine göre haklı.Ama ben hergün kafede çalışıyotum.Ben bu aleti istanbula gönderirsem ben 3 gün boyunca ne kazanıcam eve ekmek yerine ne götürecem.Bizede hak verin.Tamam herkesin düşüncesine saygım var ama ben hergün bu aletten para kazanıyorum.

Bu işlem şu - şu tarihler arasında geçerlidir diye bir şey söz konusu değil ki?

istediğiniz zaman müsayit olduğunuzda şartlar elverdiğinde kendinize bir vakit ayırdığınızda bu işlemi gerçekleştirtebilirsiniz...

Hangi ildesiniz?

Tamam ozaman musait olunca gönderirim.Hayırlı işler.