!!!!dikkat!!!!

technodex

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA4X
Elimdeki temiz pa55'i satmak için nete ilana koydum 1800 fiyat verdim,

Kayseriden MUSTAFA ÖZTÜRK isimli şahıs, Yanılmıyorsam kayseri prestij müzik.

aradı ve cihaza 1.500 tl peşin vereceğini, geri kalan 300tl yede korg ix300 vereceğini söyledi cihaz temiz çalışmayan hiç bir tuşu yok dedi Samimi konuştu. kargo vs. ücretleri bana ait dedi.

bende hem cihazı satmış olucaktım hemde evde orgsuz kalmamış olacaktım.
kabul ettim.

Dedim nasıl yapacaz bu işi.

Ptt kargo ile ödeme şartlı göndereceksin dedi ok dedim. bende sana cihazı cıkartıyorum dedi, beni aradı ve bir ptt barkod nosu verdi. internetten baktım, benim adıma kargoyu cıkartmış, akabinde bende cihazı çok güzel bir şekilde kolileyip adama ödeme şartlı gönderdim.
akşam eve gidip tekrar baktığımda bana gönderdiği kargonun iptal edildiğini öğrendim. aradım adamı abi olmaz falan feşmekan vs.....

2 gün gecti cihaz mihaz yok ortada, Kayseri ptt yi aradım adamlar tanıdı, evet dün geldi kargo verdi, 2 saat sonra, karşı taraftan para eksik geldi deyip kargoyu geri almış.
1 gün boyunca sürekli aradım, telefonlarıma çıkmadı cevap vermedi.
mesaj attım avukat mahkeme falan deyince rengi soldu ve telefonda baya bi atıştık. senin kargonu yarın kontrol edecem dedi.

Neyse ertesi gün, beni arıyo abi kargo numaran şu diyo, Baktım evet kargo çıkmış karşı ödemeli, cihaz dün elime gecti, inanın kusarsınız. resmen kartona sarıp göndermiş rezil bir şekilde.cihaz haşat hiç bişeyi düzgün çalışmıyor.

Bu Mustafa ÖZTÜRK isimli şahıs, Aklı sıra 3 kuruş menfaat sağlayarak bendeki cihazı 1500 tl almak niyetindeymiş. ix300 falan yalandı sizin anlayacağınız, baktı pabuç pahalı benden çıksın diye bi ix300 göndermiş ama evlere şenlik.

Bunu detaylı anlattım ki sizinde başınıza böyle bişey gelmesin, Adamlara esnaf diye güvendik, 1 hafta uğraştık, Bu adamlara dikkat edin arkadaşlar.

Cevap: !!!!dikkat!!!!

Arkadaşım bu bilgi için sana sonsuz teşekkür ediyorum. Yalnız bi prestij muzik daha var antalya yı bilemiyorum. Aman şehre dikkat et. iyice ogrende yaz yanlışlık olmasın.
Tekrar teşekkürler. bilgilendirme icin.

üye ise eğer bu şahıs böyle sahtekarların bu siteden atılması gerek güvenmemek lazım bir ata sözü var kurunun yanında yaş da yanar bu işi namusuyla yapan kişilerede bir leke sürülüyor ne yapalım bazı insanlar namusuyla para kazanmak istemiyorlar herhalde...dikkatli olun güvenmediğiniz hiç kimse ile alışveriş yapmayın hatta konuşmayın bilie...saygılar cansinan_24 kardeşiniz

Haklsın hocam, Adı bilinsin yeter, bu tarz şeylerde önce kendinizi güvence altına alın ve kimseye güvenmeyein, Bu tarz insanlar malesefe, insanın insana olan güvencini zedeliyor.

bence bu tür alışverişlerin çoğunda problem çıkıyor imkan lar çerçevesi içinde bi malı görerek ve deneyerek alacaksınki problem olmasın maalasef insanlık ölmüş

Elimdeki temiz pa55'i satmak için nete ilana koydum 1800 fiyat verdim,

Kayseriden MUSTAFA ÖZTÜRK isimli şahıs, Yanılmıyorsam kayseri prestij müzik.

aradı ve cihaza 1.500 tl peşin vereceğini, geri kalan 300tl yede korg ix300 vereceğini söyledi cihaz temiz çalışmayan hiç bir tuşu yok dedi Samimi konuştu. kargo vs. ücretleri bana ait dedi.

bende hem cihazı satmış olucaktım hemde evde orgsuz kalmamış olacaktım.
kabul ettim.

Dedim nasıl yapacaz bu işi.

Ptt kargo ile ödeme şartlı göndereceksin dedi ok dedim. bende sana cihazı cıkartıyorum dedi, beni aradı ve bir ptt barkod nosu verdi. internetten baktım, benim adıma kargoyu cıkartmış, akabinde bende cihazı çok güzel bir şekilde kolileyip adama ödeme şartlı gönderdim.
akşam eve gidip tekrar baktığımda bana gönderdiği kargonun iptal edildiğini öğrendim. aradım adamı abi olmaz falan feşmekan vs.....

2 gün gecti cihaz mihaz yok ortada, Kayseri ptt yi aradım adamlar tanıdı, evet dün geldi kargo verdi, 2 saat sonra, karşı taraftan para eksik geldi deyip kargoyu geri almış.
1 gün boyunca sürekli aradım, telefonlarıma çıkmadı cevap vermedi.
mesaj attım avukat mahkeme falan deyince rengi soldu ve telefonda baya bi atıştık. senin kargonu yarın kontrol edecem dedi.

Neyse ertesi gün, beni arıyo abi kargo numaran şu diyo, Baktım evet kargo çıkmış karşı ödemeli, cihaz dün elime gecti, inanın kusarsınız. resmen kartona sarıp göndermiş rezil bir şekilde.cihaz haşat hiç bişeyi düzgün çalışmıyor.

Bu Mustafa ÖZTÜRK isimli şahıs, Aklı sıra 3 kuruş menfaat sağlayarak bendeki cihazı 1500 tl almak niyetindeymiş. ix300 falan yalandı sizin anlayacağınız, baktı pabuç pahalı benden çıksın diye bi ix300 göndermiş ama evlere şenlik.

Bunu detaylı anlattım ki sizinde başınıza böyle bişey gelmesin, Adamlara esnaf diye güvendik, 1 hafta uğraştık, Bu adamlara dikkat edin arkadaşlar.

Dostum öncelikle merhaba.

Daha kötüsü de olabilirmiş,geçmiş olsun.Epey dikkatli olup,mümkünse ,giderek yerinde alışveriş yapmak lazım böyle durumlarda.

Böyle olacağını bilsen girer misin böyle bir alışverişe?Tabiki girmezsin.Kendi malınla rezil oluyorsun;hem de nasıl bir rezillik...Tekrar geçmiş olsun.İyi bir tecrübe olmuş senin için de bizim için de.

İyi günler diliyorum.

Geçmiş olsun.Böyle durumlar olabiliyor.Yerinde alışveriş yapmak daha mantıklı böyle durumlar yaşanmaması için.Bizimle paylaştığın için teşekkürler.Ders olsun herkese.İyi günler...

geçmiş olsun hocam,,dikkatli olun arkadaşlar,benim orguda istanbul dışı isteyen o kadar çokki vermiyorum abi güvenemiyorum,,gel gör al git hesabı yapıyorum,,sorun çıkmasın diye,,tekrardan geçmiş olsun

İlk öncelikle yazacaklartımı çok dikkatli bir şekilde okuyunuz bu kişilerle benim başım bir defa ağırmıştı hatırlayanlar olacaktır başımdan geçenler kısaca şöyle

24 nisan Cuma günü niğdenin bor ilçesinde isminin eyüp olduğunu söyleyen biriyle 1 adet korg pa80 bir adet korg pa800 için pazarlık yaptık parayı teslim etmek üzere Niğde den güvenilir bir arkadaş bulduk parayı ona yollayacaktık oda Niğde de yurt içi kargoyla bize org ları yollayacaktı parayı denkeleyemediğimiz için yollayamadık o şahısta kargodan aletleri geri çekti

27 nisan pazartesi günü çocuğunuın hasta olduğunu bu yüzden kayseri eğitim fakültesinde olduğunu söyledi bizde parayı güvendiğimiz arkadaşımıza yolladık ve kayseriye gidip parayı teslim ertmesini ve org ları yollamasını rica ettik

28 nisan Salı günü koliler geldi ama kolilerin içinde org yerine kütük ( kalas) çıktı altta fotolardakiler

Kolilerden çıkanları görünce araştırmalarımı yaptım
msn adresi : sen_yoksunya.38@hotmail.com
bu kişiyle daha önceden de 3 - 4 kez konuştuğumu ve geçmişte konuştuklarımı kayıt altında tutuyorum bunlara göz attım bu kişinin Niğde de olmadığını ve kayseride olduğunu öğrendim

28 nisan Salı akşamı otogardan kayseriye yola çıkarak 29 Nisan Çarşamba günü savcının karşısına çıktım ifademi vererek istanbuldan geldiğimi durumu ifade ettim beni hemen eski emniyet binasına yolladı orada bizlere yardımcı olan kişilere çok ama çok teşekkür ediyorum

İsminin eyüp a……..n olduğunu söyleyen kişinin araştırmalar sonunda kara Osman lakaplı gerçek adının Osman ö………..k olduğu ve kayseride PRESTİJ MÜZİK ‘te çalıştığı ve kayseri sivil yüksek havacılık yüksek okulunda okuduğu ortaya çıktı yakalanan bu şahıs ilk etap ta inkar etmesine rağmen sonradan parayı aldığını ve orgu yolladığını iddia etti ama fotoğraflardan haberi yok bu şahısın ve orgu yolladığı oktay’ın kayseride olduğundan da habersiz inatla orgu yolladım diyormuş

Polis memuru yanıma geldi orgu yolladığını ısrarla söylüyor dedi bende ona 2 soru yöneltmesini rica ettim kabul etti

1 : pa80 nin kilosunun kaç kilo olduğunu yolladığı kütüklerin kaç kilo olduğunu kargo şirketinde kıyaslayacağımızı sor

2: yolladığı kütüklerin yaş ( ıslak ) olduğu için parmak izi alınacağını söylemesini rica ettik

Tekrar sorguya geçti 15 20 dakika sonra memur geldi ve her şeyi kabul ettiğini söyledi ama tek başına değil Ahmet Ö……….k isminde arkadaşıyla yaptığını belirtmiş

Şimdi bu adamlar bana 5100 tl kazık attı ama başarılı türk polislerimiz sayesinde 2-3 günde yakalandı şimdi bu 2 öğrenci dolandırıcılık suçundan içerde benim zararımı karşılamazlarsa şikayetimi geri almayacağımdan dolayı öğrencilik hayatları bitecek savcı içeri atmış mahkemeleri olacak ve enaz 4-5 yıl yatacaklar bilgileriniz olsun

ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN İNTERNETTEN HERKESLE ALIŞ VERİŞ YAPILMAZ GÜVENMEDİĞİNİZ KİŞİLERLE VEYA KONUŞMALARINDAN RAHATSIZ OLDUĞUNUZ KİŞİLERLE ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN

Kayseride merkezde 6 yol var orada dükkanları var prestij müzik kazık yediğine inanıoyorsan git polise bildir zten benim yüzümde 10,5 ay ceza aldılar arkadaşlara duyurdum olayı dolandırılan bir kaç kişi daha vardı bir kişi daha şikayetçi olduy 2. suç piyasaya çıktığı için 4,5 yıl ceza aldılar 2 arkadaş bu ahemt öztürk beni dolnadırtabnın arkadaşıydı bu mustafa öztürk te bu kişinin abisi veya babası olabilir bunlar olayı şebeke olayına çevirmişler

TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM TANIMADIĞINIZ GÜVENMEDİĞİNİZ KİŞİLERDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYINIZ

Saygılar

Vayy anasına:) iyi yine kurtarmışız paçayı, Hala uslanmamışlar anlaşılan şerefsizler;
Hocam sanada büyük gecmiş olsun. Benim cihazımda gelmeseydi, inanın bende atlayıp kayseri gidecektim. Kesin aynı kişi bunlar hocam dükkan telefonlarını buldum konuşmaları bile bi enterasan adamların. 300-500 değilim inanın sadece insanı enayi yerine koymalarına deli oldum.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri