• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Dinlemenizi tavsiye ederim...mükemmel bir demo

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Özel Üye
Vip Üye
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Arkadaslar kendı ımkanlarımla yaptığım kayıtları sız değerlı üstadlarla paylaşmak istedim, kıymetli yorumlarınızı beklıyorum.

şimdiden teşekkür ederim

(orhan ölmez-yani olmuyor şarkısına kendş yorumum)

(Bu link SORUNLUDUR yeni link 2.SAYFA da)

(Hakan altun-hani Bekleyecektin şarkısına kendi yorumum)

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkürler emeğine sağlık...

kardeşim .sesyorum 10 numara ...ama kayıtlar biraz daha iyi olursa dahada süper olur..

eyvallah üstad teşekkür ederim kıymetli yorumun için, kayıtları kötü bir bilgisayarda yaptığım için bence o bilgisayara göre gayet kaliteli oldu ama normalde tabıkıde daha ıyı bı kayıt olabılrıdı.

saygılar

kardeşim yorum yazacaz yazmasınada öyle bir yerden yüklemişsinki insanın eli ayağı bir birine dolaşıyor deminden beri dinlemek için uğraşıyorum ama maallesef hayır yine dinleyemedim 4share den başkasına artık bakmayacağım kimse darılmasın ama çok zaman kaybı oluyor

ben çok keyif aldım arif arkadaşım.yüreğine sağlık.çok güzel ve başarılı bir çalışma..
pylaştığın için çok teşekkürler.slm..

Son eklediğiniz linkten dinleyebildim. Sesiniz de yorumunuz da çok iyi. Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Geri