• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

dr.salim'e kaymaya çalışan, kaymak şahısa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: dr.salim'e kaymaya çalışan, kaymak şahısa

sen sanırım o elemansın, geçende bu saatlerde musallat oldun, sorunu olan salim abinin karşısına geçer? nette biryerlere saklanarak konuşmaz

Bak kardeşim. Yaşın itibariyle makul karşılıyorum; hakkımdaki yorumunu.

İlk olarak; senin tahmin ettiğin kişi değilim.

İkincisi; yaşı ne olursa olsun, hiç kimseye eleman diye hitap etmemeni öneririm.

Üçüncüsü; bu site müzisyenlerin buluşma platformu. Burada bulunan tüm müzisyenlerin yazı ve konuşma dillerine dikkat etmeleri gerekir.

Dördüncüsü; gerek dinimizde ve geresekse örf/anane ve geleneklerimizde, hakaret veya küfür hallerinde kısasa kısas uygulanmaz. Küfre ve hakarete uğradığınız için karşı tarafa da aynı şekilde ve aynı üslup ile cevap verdiğiniz takdirde; onun seviyesine inersiniz ve aynı suçu/kabahati işlemiş olursunuz. Kendinizi ve haklarınızı savunmanın farklı ve makul yöntemleri/çözümleri vardır.

Şahsen; olayı bilmediğim ve ama; sanırım hakaret veya küfür veyahut da kişilik haklarına saldırı şeklinde algıladığım halde; Salim Kardeşimizin topic başlığını ve cevabını kendisine yakıştıramadım, bir müzisyen olarak.
Elbette benim bilmediğim ve tanımadığım bir şahıs; yine bilemeyeceğim bir amaçla Salim kardeşimin kişilik haklarına saldırıda bulunmuş olabilir. Bu ilk defa karşılaşılan bir şey değil. Ama Salim' in karşılığı da bu şekilde olmamalıydı diye düşünüyorum. Çünkü biz efendi ve terbiyeli olamıyorsak; başkalarına karşı haklarımızı layıkıyla savunamayız...

Saygı ve sevgilerimle,

arkadaş güzel konuşmuş.neyse bence fazlada uzatmanın bi faydası olmaz.

Üzüldüm, insanları çileden çıkartacak kadar ileri gidilmiş demekki, olayı hiç bilmiyorum, ama Bunca yıllık,netten tanımışlığımla, Dr Salim i bu kadar sinirlendirdiğine göre, baya ağır bir itham olmalı. Şunuda belirtmek isterim her ne olursa olsun, yamaha türkiyede bir yere gelebildiyse ve biz müzisyenler ekonomik fiyatlara org alıp, sete para vermediysek ve bol nevaleye kavuşabildiysek bunlar hep salim ve salim gibi bu işe emek veren değerli üstadların sayesindedir. Dr Salimin' de yeri biz ve özellikle bende çok büyükdür, hiç tanışmamış, yada konuşmamış olsakda, kendi evimizden bir kardeşimiz, abimiz gibidir. ilk Yamaha A1000 aldığımda bağlamacı olduğumdan hiçbir şey bilmiyordum, bir çok düğünü Salim in ritimleri ile kurtardım. Bu sebepten hepimizde emekleri çok büyüktür. Arada seni tanımadan konuşanlar olacaktır, bunlara kulak asmamak gerekir, Herkes senin nasıl bir insan olduğunu biliyor, kardeşim, saygı ve sevgilerimle...

salim arkadaşımızı bende uzun zamandır takip ediyorum.yamaha klavyesi olanlar için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır.ben konuyu bilmiyorum ama keşke muhatap olmasaydı.

Salim'in bu konuda yapacağı tek şey; bir an önce sözkonusu şahıs hakkında hukuki girişimleri başlatması olmalıdır.
O kadar ucuz değildir insanların onur ve haysiyeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...