• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

DreamSongs Ve BARON_ Firuze

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görülen : 4K
Cevap: DreamSongs Ve BARON_ Firuze

Alt yapı da sen de harikasın sevgili dostum. Her ikinize de teşekkürler. Sevgiyle kal.

On board sisteme göre mükemmel ses netliği, çok iyi yorumlamışsın abi ağzına sağlık.

Çok sağol değerli Yalçın kardeşim sistem olsa bende daha kaliteli sonuçlar alıcam ama şükür bunada sevgi ile kal kardeşim...

Süper okumuşsun abi. Altyapı zaten on numara. Çok keyif aldım. Emeklerinize sağlık.

Çok sağol değerli Ali kardeşim bu gün biraz kendimi iyi hisettim deniyim dedim Murat kardeşimin altyapısına sevgi ile kal herdaim...

Sesine Yüreğine sağlık Adem zor bir parça ama hatasız bir yorum her zamanki gibi...

Sesine Yüreğine sağlık Adem zor bir parça ama hatasız bir yorum her zamanki gibi...

Çok sağol değerli Üstadım sevgili Murat kardeşim aslında açık konuşmam gerekirse dahada iyi okuyabilirdim amaiyileşmeyi bekleyemedim bu güzel altyapıyı fazla bekletmek istemedim butonum bitti teşekürün bende baki değerli kardeşim sevgiile kal herdaim...eline sağlık yeniden duyguna sağlık...

Paylaşım için teşekkürler hocam.

AGZINA SAGLIK KARDEŞİM ÇALAN KARDEŞİMİZİNDE ELLERİNE SAGLIK OLSUN sevgiyle kal her daim

Çok teşekür ederim Değerli Tufan kardeşim sevgili Saadettin abim sevgi ile kalın herdaim...