• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Düğün salon Piyanist Fiyatları hakkında.

Cevap: Düğün salon Piyanist Fiyatları hakkında.

organizatör dediğin şahıs kim oluyor ???
sen kendi organizatörün ol.
bizim burda salon fiyatları çok değişken 100tl veren de var 250-300 tl veren de
ben açık hava düğünlerini 750 den aşağı yapmıyorum.
ve şöyle bi durum var;
Bolu da nüfus: 170,000
Bolu da müzisyen sayısı: 150
rekabet de var yaniii
:)))
 
Cevap: Düğün salon Piyanist Fiyatları hakkında.

salon fiyatları istanbul kıytırık salonlar 200-1. sınıf lar 300-350 ama onlardada yöresek piyanist olayı başladı bu işi çok yapan var teknoloji ilerledikçe iş kolaylaştı her kes burnunu sokmaya başladı
 
Cevap: Düğün salon Piyanist Fiyatları hakkında.

Abim bende piyanist olmak istiyorum lakin dugun salonlarinda iş imkani varmi merak ediyorum yoksa leptapcilar bitirdimi bu işi :)? Bilgilerinizi bekliuorum :)
 
Cevap: Düğün salon Piyanist Fiyatları hakkında.

kendinizi aptal insanlara sömürtmeyin arkadaslar, 150 tl neymis, küfür etsin daha iyi, 10000 tl lik ekipmanla git 150 tel versin. ha s.ktir ordan!
 
Merhaba arkadaşlar 17 18 senedir sahnelerde piyanistim ama artık bırakıcam gibi bu seneki salon fiyatları 150 tl olarak belirlendi Gebzede 2 Organizatör var 2 side aynı fiyatı veriyor tek piyanist farketmiyor .Ben 5 saatliğine extara için cihaz kirası için bu sene 120 tl vericem .Sıfır aldığım pa900 6 bin tl idi geçen sene .Şimdi klavyeyi sırtında taşı ,cihazları ,mikrafonları ayarla çal söğle 6 bin tl lik alet götür herşey sende olsun 150 tl öğlemi artık bu işler bitti haberiniz olsun .Sizin bölgelerinizde salon fiyatları nedir ?.Organizatörler ne kadar alıyor? üzgünüm arkadaşlar.
Gitmeyin!! Hakkımızı alın. Vermiyorlarsa ağızlarıyla Zurna. Klarnet. Hadda Saksafon sesleri çıkartsınlar. Kıçlarıyla Davul. Trampet çalsınlar. GİTMEYİN!!
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

    Oy: 7 22.6%
  • Hayır

    Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst