- Web sitesi
- www.duobombastic.com
- Enst.
- Audya & SD1
Buyurun arkadaşlar Ketron MSP edit programı..yazan arkadaşa verdiğim söz üzerine 5 yıldır saklıyordum..şimdi izin çıktı paylaşıyorum..kurulum gerektirmez..program menüsü İngilizce..güle güle kullanın..bu programla Sampler olan tüm ketronlara Pc üzerinde msp hazırlayabilir yada olan msp leri editleyebilrsiniz...ayrıca usd ve usv dosyalarınıda editleyebilirsiniz..
dll hatası alan arkadaşlar için gerekli dll dosyasını veriyorum bu dosyayı zipten çıkartıp WINDOWS/System32 nin (gizli dosyaları göster seçeneğini açmanız gerekebilir) içine kopyalayın..yine sorun çıkarsa mesaj atın kurulumlu versiyonu yollayayım...
HATA ALANLAR İÇİN
kurulumlu versiyonuda yükledim..kurulum fransızcadır..kurduktan sonra yine ilk yolladığım kurulumsuz versiyonu çalıştırın..yine çalışmazsa kurulumlu versiyondan çalıştırabilirsiniz
dll hatası alan arkadaşlar için gerekli dll dosyasını veriyorum bu dosyayı zipten çıkartıp WINDOWS/System32 nin (gizli dosyaları göster seçeneğini açmanız gerekebilir) içine kopyalayın..yine sorun çıkarsa mesaj atın kurulumlu versiyonu yollayayım...
HATA ALANLAR İÇİN
kurulumlu versiyonuda yükledim..kurulum fransızcadır..kurduktan sonra yine ilk yolladığım kurulumsuz versiyonu çalıştırın..yine çalışmazsa kurulumlu versiyondan çalıştırabilirsiniz
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: