Dünyada ilk..ketronlar için msp yapma ve editleme programı

• Konbuyu başlatan doni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 11K
Cevap: Dünyada ilk..ketronlar için msp yapma ve editleme programı

Bu programla hangi ketron modellerinin setlerine müdahale edilebiliyor ? yada hangi modeller icin bu program ?

paylaşım için teşekkürler

ketron x1 ketron xd9 ketron sx3000 modelleri... ve bu sistem ile çalışan diğer ketron modelleri için
paylaşım yapan arkadaşımızın söylemesin egöre audy modele olmuyormuş..

ketron x1 ketron xd9 ketron sx3000 modelleri... ve bu sistem ile çalışan diğer ketron modelleri için
paylaşım yapan arkadaşımızın söylemesin egöre audy modele olmuyormuş..

audyada da oluyor.. ama yeni sistemde wave leride msp gömüyor eğer audyada hazırlanmış msp ise görmez ...fakat bunda hazırlarsanız, audya eski sisteme de destek verdiği içim audya da kullanabilirsiniz

yani audi nun kayıt ettiği dataları prg desteklmiyor buda korg terımıne göre os farklı olduğu için görmüyor.. demek oluyor.. o zamn audy içinde bu prg da çalışma yapılabilir.. bu dah çok o zamn aaudy kullanaların işne dah çok yarıyacak diğer orglarde mb az oldugu için..

Ses teknolojisi ayrı bir mühendislik dalı.Umarım bu programla işi bilen ustalar güzel şeyler üretirler. Bizim xd9 snd dosyaları okuyor.bu msp ler nasıl bir işlemle orga yüklenecek hale geliyor acaba? selamlar

Ses teknolojisi ayrı bir mühendislik dalı.Umarım bu programla işi bilen ustalar güzel şeyler üretirler. Bizim xd9 snd dosyaları okuyor.bu msp ler nasıl bir işlemle orga yüklenecek hale geliyor acaba? selamlar

maalesef snd dosyaları da ins dosyaları gibi hardware istiyor..bildiğim kadarıyla msp dosyaları X1 sd1 ve audya ile kullanılabiliyor.

program sorunsuz çalıştı fakat içine wav attığımda yada işte ayarlarını yaptığımda o şekilde dinleyemiyorum. play'a fln basıyorum ama hiç bi şeklde ses alamıyorum. bunu sebebi ne olabilir???

Bu program 2000 li yıllardan beri kullanılıyor. MSP kullanan ketronların üzerinde MSP edit yapacak program zaten var. X1 ve SD1 de ayrıyeten yepyeni sample yapabiliyorsun. Dikkat edilecek husus bilgisayarda duyulan ses tonu ile orgdan çıkan ton aynı değil. İşte meşhur ses kartı burada işe yarıyor. Bilgisayarda nasıl duyuyorsan orgdada aynı ton duyuluyor. Bu işlere kafa yormuş biri olarak hatırlatayım dedim.

mustafa abi bana cvp verdin sanırım ama ben hiç bişekilde ses alamıyorum. ne editledikten sonra ne de saf halindeyken