ea7 1189,- euro

Cevap: ea7 1189,- euro

Aynen katılıyorum hocam. Ayrıca direk drum kit olsun, sound olsun usb'den anlık okuma yapan teknolojiye gerek yok ki. Adamlar el kadar telefona 4 GB ram koyuyorlar, roland olsun korg olsun diğer firmalar olsun bu kadar ram koyamaz mı, elbette koyar ama hrpsi kâr politikası. Firmalar ne kadar sattığına para kazandığına bakar. Maalesed durum böyle...

Kesinlikle..Tabiiki bir kar politikası tıpkı diğer elektronik cihazlarda olduğu gibi fakat, şöylede düşünmek gerekebilir; 4Gb ram koyduğunda buna uygun daha yüksek fiyatlı bir board ve daha yüksek kapasitede gelen verileri işleyebilmek için daha yüksek fiyatlı bir işlemci gerekebilir.Bu da maliyete etki edecektir.

yurt dışında 869 euro olan e-a7 daha türkiyeye girmeden şişirme laflar başladı bile - yok 1189 euro falanda filan bunu yazanlar demekki nabız yokluyolar milleti 2000 euro ya şartlandırıyolar bu kadar uçuk fiyat yok aslında ama bizler uçuruyoruz fiyatrları tıpkı korg pa 3 x de olduğu gibi şimdide pa x 4 çıkardılar siz şişirdikte onlar da karlarınına kar katıyolar adam imal ediyo karı ile 869 euroya verdiği cihazı sen burda 2000 euroya alıyosun yüzde 2 yüz kar ne güzel iş kolay gelsin :)

Bk 5 ten çok daha iyi bir alet olduğu kesin. Fade in fade out break tuşlarıda eklenmiş bk 5 te yoktu. Bk 5 1000 eurodan satılıyordu. Bu org türkiyede 1500 euro yu bulur gibi. Ama 1000 euro civarı olursa almayı düşünüyorum

Abi fiyat belli olmadımı daha cikmadimi piyasaya bi baksak

almanyada fiyat beli türkiyede sanirim daha beli degil

yuncarb arkadas yazmista yok 869,- euro yur disinda diye alakasi yok bilmeden bilgiclik taslamak bu
ikincisi sorun biz yurt disinda sizlere bilgi veriyoruzki sizlerin elinde bilgiler olsunki bayilere yurtdisindaki fiyatlari söyleyebilmeniz icin

arkadasim ben tücarda degilim fiyatida ben belirlemiyorum gerci bugibi konular pa600 dede vardi yok ucurdular fiyati felan filan diye fiyat yurtdisinadn daha ucuza satildi cünkü ce set burda ayrica 150 euroya satildi

Evet türkiyede haber yok daha fiyatlardan hatta aleti bile göremedim

bizim arkadaşlarımız piyasayı şişiriyolar o 5000 veya 10000 olmalı diyenlerin belki hiç aleti yok ondan bol keseden atıyo 1189 un içinde adamların karları zaten var bizimkiler daha çok mu kazansınlar istiyosunuz zaten 3 ay sonra bu alette 1000 tl olur sokaklara dökülür merak etmeyin onun için fazla uçuk fiyatlarda olursa sakın almayın en fazla 1200 euro bence

Ekli dosyalar

• roland7.JPG
    roland7.JPG
    169.7 KB · Görünümler: 236
Moderatör tarafında düzenlendi:

usta dedigin sitede 869 sterling euro degil yani euroya cevirirsek 1199 euro yapiyor

suanki para birimiyle

Moderatör tarafında düzenlendi:

usta dedigin sitede 869 sterling euro degil yani euroya cevirirsek 1199 euro yapiyor

suanki para birimiyle

Hayır arkadașım euro fiyatı bu sitede 869 Euro bakalım ben Zuhal müziği aradım" fiyat daha belli değil "dediler. Usb bir handikap daha ortada bir șey yok zamanla o da șekillensin ona göre değerlendireceğiz.
Roland bk5 Türk seslerinde pek bașarılı olamadı bence.Ama setler güzeldi.Hayırlı olsun arkadașlar..