ea7 1189,- euro

Cevap: ea7 1189,- euro

Hayır arkadașım euro fiyatı bu sitede 869 Euro bakalım ben Zuhal müziği aradım" fiyat daha belli değil "dediler. Usb bir handikap daha ortada bir șey yok zamanla o da șekillensin ona göre değerlendireceğiz.
Roland bk5 Türk seslerinde pek bașarılı olamadı bence.Ama setler güzeldi.Hayırlı olsun arkadașlar..

Euro € değil arkadasım sterin o sitedeki fiyat

Bak kardesim ingilter sitesi ve ingiliz magzasi iyi bak hata sag kösesinde ingiliz bayrak var

ve hala euro mu diyeceksin

tekrardan euro degil sterling

ingilterenin para birimi euro degil ve almanyada satislar basladi bile ben kendi orgumu verip suan hemen ea7 alabilirim

erkan dan musik storeden fiyatta 1189,-euroya

not Euro isareti ile sterling isareti birbirine benziyor ama ayni degil euro nun isareti baska
sterling ise daha degisik iyice bakin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Roland Türkiye fiyat açıklaması yaptı arkadaşlar...

Bak kardesim ingilter sitesi ve ingiliz magzasi iyi bak hata sag kösesinde ingiliz bayrak var

ve hala euro mu diyeceksin

tekrardan euro degil sterling

ingilterenin para birimi euro degil ve almanyada satislar basladi bile ben kendi orgumu verip suan hemen ea7 alabilirim

erkan dan musik storeden fiyatta 1189,-euroya

not Euro nun kisa yazilisiyla sterling kisa yazisi birbirine benziyor ama ayni degil euro daha degisik yaziliyor e ortasinda 2 cizgi
sterling ise daha degisik iyice bakin
evet Ertan ben yanılmıșım gerçekten sterlin fiyatı o zaman șunu diyebiliriz yine de yeni bir alete göre ve özelliklere göre fiyat o kadarda yüksek değil...Hayırlı olsun..

Ancak bizler düğün programlarına gidiyoruz Usb set yapılması lazım bu alete eğer iyi destek alırsa Türkiye de iyi satar...

evet hepir usta benimde baya ilgimi cekiyor

yamaha a 3000 de ilgimi cekmeye basladi ben herzamanki dedigim sözlerimin arkasinda halan duruyorum

suan piyasada ben hic bir orgu birbirinden üstün veyada kötü görmüyroum hepsi herkulade inanin bana bide setler gelsin görün bakin ne oluyor hic bir org suan kötü degil danteden tut korga kadar hepsi herkulade is setlerde bitiyor

saygilarimla

yamaha a 3000 de ilgimi cekmeye basladi ben herzamanki dedigim sözlerimin arkasinda halan duruyorum

suan piyasada ben hic bir orgu birbirinden üstün veyada kötü görmüyroum hepsi herkulade inanin bana bide setler gelsin görün bakin ne oluyor hic bir org suan kötü degil danteden tut korga kadar hepsi herkulade is setlerde bitiyor

saygilarimla

hocam olayı özetlemişssiniz..bravo...

saygilarimla
kesinlikle katılıyorum çalmasını bildikten sonra son zamanlarda çıkan aletler çok keyifli, ama insan değişiklik istiyor..ilerleyen zamanlarda Roland E-A7 ile YAMAHA A3000 arasında seçim yapacağım denemeden bakmadan karar veremeyiz bakacaz artık....Hepimiz için hayırlısı olsun sonuçta para kolay kazanılmıyor...

1300 eroya a3000 almak daha mantikli bence...Az evel verdim ben siparisimi :)