Edi zurna saçmalığı!!!

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Ya piyanist arkadaşlar polemik yaratmak değil niyetim ama haksızmıyım arkadaşlar ya bu edi zurna tamam çok güzel bir ses bende v2 plus var ama nedirbu (la tonu) meselesi neden la dan çalınca ses güzel geliyor da diğer seslerde çalınca kötü geliyor yani la bayan tonu biz bunu kullanırken hep ladan çalamayız ki her solsit okuyamaz her tondan erkek la tonundan çok zor okur bayan sesidir arkadaşlar yanılıyormuyum sanki adam gibi zurna varda başka tonlarda çalıncak gibi birde la edi zurna?

Cevap: Edi zurna saçmalığı!!!

valla bu konuda sunu soyleyim gercekdende la disinda ses okadar kaliteli olmuyor degisik zurna var tabiki ama oda malesef edi tadini vermiyor ama yinede zurna kimsede ya edi calin demiyor anlican caresizlik idareyi mecbur kiliyor keske imkan olsada degisik zurnalar kullanilsa

Ben sevmiyorum edi zurnayı marka farketmez alacağım orgta yüklüyse de silicem gıcık kaptım iyce:):)

ya valla billa deli oldum tamam iyi klavyede v2 plus ben bazen korg pa 55 tr mi arıyorum
işte bakın örnek o zaman daha tam bu işle bu kadar ilgilenmiyordum.eski bir video bana aiyt pa 55tr çalan benim..
MAVİ MAVİ - YouTube

zurna isinden anlamam ama bu yolladigin video da zati arabesk zurna kullanman gerekirdi ;)

Hayır ama halayda da güzel gidiyor

ya valla billa deli oldum tamam iyi klavyede v2 plus ben bazen korg pa 55 tr mi arıyorum
işte bakın örnek o zaman daha tam bu işle bu kadar ilgilenmiyordum.eski bir video bana aiyt pa 55tr çalan benim..
MAVİ MAVİ - YouTube

ben sana zamanında demistim pa55 arayacan :) ama dinlemedin beni

ya ama insan sıkılıyor ve o sıra hereks bu kalvyeyi konuşuyordu ben aldım a 2000 çıktı herkes ona yöneldi bu gece rüyamda pa 800 gördüm zaten :D

ya her goruse saygim varda pa55 nesine ozendiniz anlamadimki v2 plusdan fazlaligi ne anlamadim

kullandığınız alettlerde saund control olmadığı için mecburen la ton kullanmak zorundasınız..yüksek model orglarda bu sorun yok.istediğinize tona her sesi çekip çok rahat kullanabilrsiniz...
bu sorun ketronda da var,diğer alt model klavyelerde de var