Edi zurna saçmalığı!!!

Cevap: Edi zurna saçmalığı!!!

ya her goruse saygim varda pa55 nesine ozendiniz anlamadimki v2 plusdan fazlaligi ne anlamadim

burhan bey ben uzun süredir pa 55 kullandım ve benim setlerim çok iyiydi sesler öyle yani 3 tane roman ritmi ayırmışım kendime onun gibisini or 700de görmedim kimsede görmedi yani sesler desen kesinlikle daha iyi yani şöyle söylim pa 55tr kullanan var ise hemen bana msj atsın setimi verim ne demek istediğimi anlarlar

burhan bey ben uzun süredir pa 55 kullandım ve benim setlerim çok iyiydi sesler öyle yani 3 tane roman ritmi ayırmışım kendime onun gibisini or 700de görmedim kimsede görmedi yani sesler desen kesinlikle daha iyi yani şöyle söylim pa 55tr kullanan var ise hemen bana msj atsın setimi verim ne demek istediğimi anlarlar
valla setini bilemem kalitesinide ama v2 pluslar gercek bence guzel ama dedikya kulak meselesi neyse hayirlisi olsun

Ya piyanist arkadaşlar polemik yaratmak değil niyetim ama haksızmıyım arkadaşlar ya bu edi zurna tamam çok güzel bir ses bende v2 plus var ama nedirbu (la tonu) meselesi neden la dan çalınca ses güzel geliyor da diğer seslerde çalınca kötü geliyor yani la bayan tonu biz bunu kullanırken hep ladan çalamayız ki her solsit okuyamaz her tondan erkek la tonundan çok zor okur bayan sesidir arkadaşlar yanılıyormuyum sanki adam gibi zurna varda başka tonlarda çalıncak gibi birde la edi zurna?

Bayanlar genellikle re-mi tonunda okurlar la tonunda okumazlar. Yanlış biliyorsun.

can başar usta edi zurna konusunda açıklama yapmıştı daha önceden oradan aklımda kalan bu edi zurna sesi gitar anfisi ile sample edilmiş. farklı tınlaması bundan sebep.ve orjinal tonundaki nota diziliminde kendine has detoleri olduğu için sese ayrı bir tat katıyormuş

Bayanlar genellikle re-mi tonunda okurlar la tonunda okumazlar. Yanlış biliyorsun.

haıyr tabiki her bayan la okumaz şarkıdan şarkıya değişir ama bayan sesi la'dır

hocam bende polemik yaratmak istemem ama bende kulanıyorum ama hemen hemen hertonu var öyle şeymiolur ynede renkler vede sevkler tartışılmaz

bu zurna meselesi doğu yöresi düğünleri için çok önemli diğer yöreler için önemi yok oluncada iyi bir zurna şart bunlar içinde edi zurna en iyilerden birisi malesef la olarak çalınmak zorunda bende bu notada söylemek zorunda kalıyorrum ama çok dik geliyor zorlanıyorum.

aynen öle la dik bir ses yani ama yapcak birşey yok

O senin pa55tr varya kimlerin elinden geçmedi tolga barış abi serkan abi bi ara ben çaldım maltepede