- Enst.
- Korg pa3X pro - klasik gitar
Cevap: ELESTİRİ ve KİNAMA..
usta kusura bakma ama bu site gibisini bulamassın bir sene oldu çalıyorum ritimlerimi burdan temin ettim parçaları demoları dinleyerek çıkarıyorum ihtiyacın olan hersey zaten sitede yazıyor yanliş dusunuyorsun trakya müzik seviyeli saygı sevgi ve yardımlaşma ile bir suru paylaşım yapmış ve yapmaya devam ediyor ayrıca eğer yardım istediğiniz bi konu varsa sorun yardımcı olabildiğim kadar olayım....
once cuvaldizi kendime batiriyorum. Tamam bundan sonra ne bi konu acarim ne de soru sorarim. Sevgili yoneticiler ve moderetorler herkesi kendileri gibi profosyonel zannediyor.bu forumun gayesi bilgi paylasmak degil mi?.ogrenmek isteyene herkes kendince bi sey vermek degil mi? .arastirma heyecani olanlar demek ku soru sormayacak okuyacakmis. Oyle ise bundan sonra bende uzun bi muddet sadece okurum. Saygilarimla...
usta kusura bakma ama bu site gibisini bulamassın bir sene oldu çalıyorum ritimlerimi burdan temin ettim parçaları demoları dinleyerek çıkarıyorum ihtiyacın olan hersey zaten sitede yazıyor yanliş dusunuyorsun trakya müzik seviyeli saygı sevgi ve yardımlaşma ile bir suru paylaşım yapmış ve yapmaya devam ediyor ayrıca eğer yardım istediğiniz bi konu varsa sorun yardımcı olabildiğim kadar olayım....