Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yumuşak karakterli yapısı var.sesi karşıya diğerleri gibi çakmıyor .dinleyici ve oyuncuları pek rahatsız etmez.tabiki senin isteğin de önemli sert bir ses istiyorsan b&c derim.
Mitbas tır. EMİNANCE ürünlerinin en kalitelileri Laboratuar serisi ürünleridir. eminence kappa pro ürünlerini Servo da kolonlarında kullanmıştır. Bilgilerinize,
eminencenin uzun süredir hoşuma giden ve dinlemekten büyük bir zevk aldığım modelidir.servo'da ürünlerinin çoğunda kappa pro kullanıyor.içtenlikle tavsiye ederim...
sürekli açık alanda çaldığım için bana gelmez o zaman ben bc alıyım dur bakalım yada rcf ikiside aynı zaten çünki açık alanda sesi uzağa atması gerekir atmayınca sıkıntı olur bizede teşekkür ederim yorumlarınız için
sürekli açık alanda çaldığım için bana gelmez o zaman ben bc alıyım dur bakalım yada rcf ikiside aynı zaten çünki açık alanda sesi uzağa atması gerekir atmayınca sıkıntı olur bizede teşekkür ederim yorumlarınız için
Sesi uzağa atmasını istiyorsan İtalyan malı B&C Hoparlörlerinden şaşma. 8 Om, 38 Çaplı olsun. 800 Watt ve üzeri hoparlörlerden al, Kabinleri birazda derin ve büyük olursa, Tizler de 1.7 inç vaya daha üzeri olursa açık alanda tadına doyum olmaz. Kolay gelsin Saygılarımla,
kappa pro
kappa pro lf
diye ikiye ayrılır. lf olanı bas ağırlıklıdır yani sub ve 3 yolluda gider,diğeri iki yolluda super. bende lf den var. senin yapmak istediğin ne?
bc de karar kıldım üstat tamamdır lakin bc pk modelleri nasıl baktım ama plb modelleri var pk modeli görmedim satılık 15 pk 40_8 varlakin bu modelin sıfırını görmedim ben bayiilerde