Fb gs macı

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
BU HAFTa cumartesi GÜNÜ ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR UMARIM BEKLENMEDİK OLAYLAR VE SORUNLAR YAŞANMAZ DOSTLUK KAZANIR MAÇI ... Bu arda fenerbahçede oynayan özgür çek kuzenimdir.BİR TOkatlı olarak gurur duyuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Fb gs macı

şimdi gslileri korku sardı malum kadıköy korkusu 13 senedir büyü var diyolar yenecez arenadaki gibi şampiyon olucaz işte :)

BU HAFTA PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR UMARIM BEKLENMEDİK OLAYLAR VE SORUNLAR YAŞANMAZ DOSTLUK KAZANIR MAÇI ... Bu arda fenerbahçede oynayan özgür çek kuzenimdir.BİR TOkatlı olarak gurur duyuyorum.

ben cumartesi biliyorum maçı.neyse iyi olan kazansın.tabi gönlüm FB den yana koyu bir taraftar olarak.:D:D

gs li arkadaslar icin uzgunum ama sampiyon FENERBAHCE,Turkiye kupasi FENERBAHCE solenler icin hersey hazir artik maci bekliyoruz....

Fenerbahçe'nin 1 adım önde olduğunu inkar etmemek gerekir :) Ama gönlüm istiyor ki Galatasaray şampiyon olsun.Çünkü 1 sezon boyunca takımın verdiği emek çektiği çileler ortada :)

sonucu görmeden iddalı konuşmak istemiyorum.inşallah dediğin gibi olur barismuzik.:):)

Tüm iyiniyetimle muhabbet olsun diye söylüyorum polemik değil amacım :) ;

Şikelerle şampiyonluklar kazandı diyenler bu sene inanılmaz bir maddi manevi baskı altında olan adeta nefes alamayan bir Fenerbahçenin şu anda şampiyonluk için en az Galatasaray kadar şansı olduğuna ne diyorlar acaba?Tüm gözler üzerindeyken saman altından su yürütmüş olamaz,değil mi? :D