fiyatı düştü v2 plus

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: fiyatı düştü v2 plus

usta senin satmaya niyetin yok dalganı tutuyosun herkes 2200 tl ye ikinci el v2 alırken sen 2000 tl ye bir yıl garantili plus satıyosun günlerdir yazıyosun hala bi alıcı bulamadın bi garip iki haftalık pa 500 var v2 plus almak istiyolar sana yönlendireyim istersen senin adına hayırlısı olur işallah

Moderatör tarafında düzenlendi:

evet arkadaslar gıcır gıcır or 700 v2 plus orgumu satıyorum son fıyatı 2000tl dir daja bır yıllık garantısı vardır .tel:0554 793 03 29 bu numaradan ulasabılırsınız....

büyük merakla alıp hemen satmak biraz düşündürücü.neden satma gereği duydunuz acaba açıklarsanız bizde aydınlanırız.

hayırlı satışlar

ben4 yıldır kullanıyorum zaten or 700
ilk cıktıgından beri benım aletım v2 ydı plus yaptırdım cabuk satabılmek için kardesım yoksa baska bır sebebı yok

senin alet 4 yıllık eski aletmiş garantisi var diyordun ayrıca orglara sonradan yapılan modifiyeler ikinci el satarken pek para etmiyor malesef

kardeş öncelikle hayırlı satışlar dilerim benim bir arkadaşta sx 3000 var ketron başa baş deyişirsen düşünür sen buraya bir cevap yazıver tekrar hayırlı satışlar

hocam saygılar. bende de v2 plus var çiziksiz ve çok temiz düşünürsen görüsebiliriz

satılmıstır tesekkurler..........

iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun,

konu tarafımdan kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...