Fiyatı düştü

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 30
  • Görünümler : 5K
Cevap: Fiyatı düştü

coskun ustadım ben 700 v2 dinledim muthis ritim bankkı ve ses ler cok guzeldi cok istedim almak ama 3000 binlira istediler sıfırına dügünüm var diyorsun 700 v 2 dugunler icin cok guzel tasarlanmıs ritim ve sesler var pa500 ustun kılan nedir 700 v 2 den onu sormak isterim sana cunku bende pa500 pesindeyim biraz bilgilendirirsen sevinirim

oyle yazsana kardesım eger aletı kullanmayı bılıyosan cok guuzel alet ben karadenız rıtımlerı lazım pıyanıst arkadasım var tra bzona gıdıcek 1 hafa ıcınde ona rıtım yazdırıcam bırde degısıklık olsun dedım o yuzden ayrıca saglam bı tuyo ardım o bombada yakında patlar merak etme

750 tl ve a1000tr piyasası 1300 vs. bundan daha büyük iyilikte yapamam klavyeyi satarsın al sana 2100 tl kardeşim teklifim geçerli sana uyarmı bilmem.bende ilanı verdim satılırsa aleti peşin alırım ama millette peşin para yok piyasa sıkıntılı bu aralar.iyi satışlar.

750 tl ve a1000tr piyasası 1300 vs. bundan daha büyük iyilikte yapamam klavyeyi satarsın al sana 2100 tl kardeşim teklifim geçerli sana uyarmı bilmem.bende ilanı verdim satılırsa aleti peşin alırım ama millette peşin para yok piyasa sıkıntılı bu aralar.iyi satışlar.

yok kardesım sagol ben attan inip eşeğe bınmem ben o a1000 tr yı aldıktan sonra hayatta satamam san 1300 tl dıyosunda elden satarsan magazaya verdıgın zaman oaletı 800 tl ye alırlar senın verdıgın 750 tl yı de koy elınde kocaman bır 1500 tl olur o iş olmaz sagol satılana kadar devam

yok kardesım sagol ben attan inip eşeğe bınmem ben o a1000 tr yı aldıktan sonra hayatta satamam san 1300 tl dıyosunda elden satarsan magazaya verdıgın zaman oaletı 800 tl ye alırlar senın verdıgın 750 tl yı de koy elınde kocaman bır 1500 tl olur o iş olmaz sagol satılana kadar devam

utar muzik benim yamaha a1000 tr 1100 lira verdi ne zaman istersen getir orggu al parayı dedi cebimde 900 lira hazır anlasırsak takas yapalım :)

sen utar muzıge aletını sat nakıt koy cebıne gel yada a1000tr yı alıyım ustunede 1600 tl alırım

sen utar muzıge aletını sat nakıt koy cebıne gel yada a1000tr yı alıyım ustunede 1600 tl alırım

ben 2100 lirayı sayarım eline hic dert olmaz ama yamaha 700 v 2 lere hevesim yok ustadım ben acele etmem param cebimde orggum elimde beklesin teklifin icin cok sagol bedavaya org satmıyorum ben

benım aletın acelesı yok olu fıyata alet veremem kusura bakma kardes