• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Genç Müzisyen Arkadaşlar izleyin lütfen

Cevap: Genç Müzisyen Arkadaşlar izleyin lütfen

çok değerli bir yorum fantazı slow şarkıların vazgeçılmezi insallah mekanı cennet olur.

evet duygu yüklü bir insan dostum herşeyden önce bir müzisyende olması gerken en önemli özellik bana göre atilla kaya da fazlasıyla var.

muzik dunyasında kendini alkole veren sanatcılarımız malesef kendi kenilerini yok ediyorlar allah rahmet eylesin ustada

Ustanın ruhu şad olsun, paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim.

Allah rahmet eylesin. Canımdan Can İste yorumunu her gün dinlerdim üniversitedeyken...

Mekanı cennet olsun ama bir yanlışı da düzeltmeliyiz. Siroz' un alkolle alakası yoktur. Kullandığımız antibiyotikler alkolden yüz kat daha etkilidir karaciğeri yok etmek için... Tabi bu söylediklerimden 'Herkes alkol kullansın...' düşüncesi çıkarılmasın.

Sevgili Ruhi Hocam Atilla Kayanın çalıştığı mekanı görünce bende öğretmen olmadan önce 3-4 yıl çalıştım bu ortamlarda hatır gönül niyetine anlamadın ayar kaçıyor bilmem çalıştıysanız bilirsiniz. Ayrıca baştan söyledim yanlış anlaşılmasın diye bence Atilla Kaya içkiyi sevdiğinden değilde kendini ancak o şekilde anlatabildiği için içiyordur kimbilir.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri