Sonbilge üstadım bu çalışma orijinal altyapı mı sample ses çalışması mı?..Arpej gitarlar orijinale benzemiyor ama "aaa" sesleri resmen MFÖ karma çalışma mı yoksa?
sonbilge arkadaşım gece gece içimden geldi demişsin ama ben bu altyapıyı 2000 yılında md olarak kullanıyordum! sadece söz olan kısımlarda klasik gitarla solo çalınmış yani altyapı orjinal, insanları kandırmaya çalışmak neden onu anlamadım???
güzel kardeşim bir kere uslubun çok kaba ve saygısızca, şahsıma nasıl böyle bir hakaret yapıyorsun pes doğrusu, sn admin ve yönetici arkadaşlardan konuyla ilgileneceklerini umuyorum, projesi elimde olan bir şarkı nasıl sizde olur , şarkının tamamı benim tarafımdan yapılmış bir şarkıdır , yaptığınız hatayı telafi edeceğinizi umuyorum ...
ben kabaca bir terim kullandığımı sanmıyorum, ayrıca yönetici arkadaşlarımın birşey yapmasına gerek yok, eğer o parçayı siz çalıp kayıt ettinizse ben siteden üyeliğimi iptal ettirim yani o derece eminim, hala neden böyle birşey yaptığınızıda anlamış değilim! zaten vokal olan kısım ve perdesiz gitarın olduğu bölüm altyapıyı tamemen ele veriyor!
sizden ricam bu çalışmayı nasıl yaptığınızı, hangi program, klavye ve sesleri kulandığınızı bize açıklarmısınız? eğer bunu yaparsanız belki daha inandırıcı olursunuz...
son olarak ;bu altyapıyı ben 10 yıl önce akçakocada bir otelde çalarken yüzlerce kez kullandım! arşivimi karıştırayım eğer bulabilirsem burayada eklerim...