- Enst.
- Yamaha S970 + Yamaha A2000+Emo
cubase + Real guitar + hypersonic 2 - solo bölümleri şarkının orjinalinden bir kaç işlem ile alındı , daha da küçük duruma düşmeden artık üyeliğinizi iptal ettirebilirsiniz, sizdeki şarkıyıda bulup siteye ekleyin de trakya müzik aileside kimin yalan söylediğini anlasın, bu şekilde bir tartışma olayına girdiğim için de trakya müzik ailesinden özür diliyorum....
ben ilk mesajımdada söz kısımlarına gitar eklenmiş gerisi orjinal demiştim. cubase e mp3 ü atıp üzerine vst ile real gitar çalarak parçayı baştan sona kadar siz yapmışsınız gibi gösterip insanlardan yorum istiyorsunuz! bunun yanında bas, davul, perdesiz gitar, a ile yapılan mfö vokali yani parçanın hepsi orjinal altyapıdır, sizin yaptığınız hazır bir altyapı üzerine kendi isteğinize göre real gitar ile ek yapmaktır. yada altyapıda buna kes yapıştırda denir. zaten ben parçanın orjinal olduğunu fark ettikten sonra "parçanın orjinalinden bir kaç yer işlem ile alındı" demişsiniz. ama başlıkta gece gece içimden geldi diyerek tüm parçayı sahiplenmiş ve size nasıl yapıldığı gibi sorularıda her açtığınız demo başlıklarında olduğu gibi kaçamak ve esrarlı cvplar vermişsiniz! ben bilgim olmayan konuda yorum yazmam, bildiğim birşeydende taviz vermem, kimin küçük düştüğü hakkında tartışmaya bile girmem. ben kendimden gayet eminim,
sizin için üzgünüm!!!