• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

gw 8 ve roland prelude arasındaki fark nedir

ata4402

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar "0" gw 8 alacaktım ama uygun oluduğunu düşündüğüm 2.el prelude buldum yaklaşık 1500 lira alet 1 ay olmamış alınalı. arasındaki fark ve 0 gw8 mi yoksa 2.el prelude mi? görüşlerinizi bekliyorum.

prelude te extra speaker var, ama sahne perf. açısından gw8 almanı öneririm. prelude de favori ses ve ritim oluşturma şansın yok çok alette faavori özelliği yok. bu bakımdan gw8 de kendi ses ve ritimlerini oluşturabilmen bakımından daha avantajlısın. ayrıca gw8 de bulunan anolog modify potları ile seslerin ayarlarıyla anında düzenleme yapabilir ve synth bir klavye olarakta kullanabilirsin, bu özellik prelude modelide bulunmuyor...

üstadlar prelude ve gw 8 arasındaki temel farklar şunlardır:
1-gw8 synths/workstations grubunda üretilmiştir
prelude arranger grubunda üretilmiştir
2-gw 8de wave memory 256MB (16-bit linear equivalent) vardır
prelude de yoktur
3-gw 8de Favorite Performances: 100 vardır
prelude yoktur
4- gw 8 de anolog modify vardır.(çok önemli bence)
prelude de vardır (menü İçerisinde)
5-gw 8 de dahili hoparlör yoktur
prelude de vardır.
6- gw 8 de şu ana kadar yapılmış versiyon v2 güncellemesi vardır.bu güncelleme ile gw 8 üzerinden ritim yazma ve dönüştürme özelliği gelmiştir.aynı varyasyona 3 farklı drum kitle ritim yazılabilmektedir
prelude v2 güncellemesi mevcuttur

benim kişisel tercihim gw 8 den yanadır
özelikleri kıyaslayın hoparlör düşünen arkadaşlar için prelude güzel bir alettir.

prelude te extra speaker var, ama sahne perf. açısından gw8 almanı öneririm. prelude de favori ses ve ritim oluşturma şansın yok çok alette faavori özelliği yok. bu bakımdan gw8 de kendi ses ve ritimlerini oluşturabilmen bakımından daha avantajlısın. ayrıca gw8 de bulunan anolog modify potları ile seslerin ayarlarıyla anında düzenleme yapabilir ve synth bir klavye olarakta kullanabilirsin, bu özellik prelude modelide bulunmuyor...

burada bir yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapmak istiyorum gw8 ve prelude de her iki modelde de sesler ve ritmler aynıdır.her ikisindede seslerle oynamalar yapılabilir user performansa kaydedilebilir.her ikisindede ritm yazılabilir.
gw8 e yazılmış ses ve ritmleri preludede okur.

aralarındaki belirgin farlar şunlardır.
gw8 de performans seslere ulaşmak için favorite tuşları vardır.preludede performans bankasına geçince ekrandan seçmek veya numaratörle seçmek gerekir.
gw8 de 2 adet analog pot vardır.bu potlar ses e anında ekolayzer uygulamak veya frekansları ile oynamak içindir.preludede bu ses frekansları ile oynamak için menüye girmek gerekir

preludede boyutuna göre çok güçlü 2 adet hoperlor mevcuttur
gw8 de hoperlör yoktur
preludede midi şarkı sözlerini(lyrics)ekranda gösterme özelliği vardır.gw8 de bu özellik yoktur.
zuhal muzikte gw8 1500 tl prelude 2000 tl dır.gw8 daha iyi ise aynı marka olmasına ragmen

neden acaba prelude daha pahalı.kimbilir belki artı özellikleri vardır.

arkadaşlar "0" gw 8 alacaktım ama uygun oluduğunu düşündüğüm 2.el prelude buldum yaklaşık 1500 lira alet 1 ay olmamış alınalı. arasındaki fark ve 0 gw8 mi yoksa 2.el prelude mi? görüşlerinizi bekliyorum.
ata4402 sahibinden.com daki ilan sahibi benm.sanırım sen bana mesaj atmıştın.alet 1 aylık deil 10 günlüktür.şimdi herkes bende dahil kendi kullandıgı cihazı över.sana tavsiyem en saglıklı bilgiyi 2 cihazıda satan zuhalmuzik e sorman.çünki bu sitede benden başka prelude kullanan ve satan yok.en saglıklısı gw8 ve prelude modellerinin ditrubutörü olan zuhalmuzik ten fikir alman olacaktır

iki alet farkını armoni arkadaşımız doğru bir şekilde ortaya koymuş....

keşanlı mustafa hocam bende GW 8 kullanıcısıyım özellikle synt özellikli olarak kullanıyorum sahnedekendi ses bankamızı yaratırken mesela zurna sesini yumuşatmak için ya da daha yöresel hale getirmek için bağlama ile nasıl dual edebiliriz sabit olarak yoksa böyle bi özellik yokmu bir de zuhalin yüklediği ritmler içinde variation 1-2'de 4/4 çalıp variation 3-4'de 2/4pop yürüyen bi ritm çeşidi yok yazan varsa bu forum ekleyebilirmi ya da bana haber verebilir mi

keşanlı mustafa hocam bende GW 8 kullanıcısıyım özellikle synt özellikli olarak kullanıyorum sahnedekendi ses bankamızı yaratırken mesela zurna sesini yumuşatmak için ya da daha yöresel hale getirmek için bağlama ile nasıl dual edebiliriz sabit olarak yoksa böyle bi özellik yokmu bir de zuhalin yüklediği ritmler içinde variation 1-2'de 4/4 çalıp variation 3-4'de 2/4pop yürüyen bi ritm çeşidi yok yazan varsa bu forum ekleyebilirmi ya da bana haber verebilir mi
dual dügmesine bas. cursorla Lower'e gel. istadiğin sesi şeç.efektlere gir. buradan upper ve lowerin efektlerini ayarla. menuye gir. performans tone edit ve performa editle ayarlarını yap. write +performans+ enter +ses ismi+ enter...kolay gelsin..

Cevap: gw 8 ve roland prelude arasındaki fark nedir

pahalı çünkü içinde hoparlör olduğu için.. olabilir mi ? gw-8 sahne için bir klavye ama prelude evdede kullanılabilecek bir kalvye