Gw 8 yeni tr setten demolar

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 63
  • Görünümler : 11K

sinan

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Merhaba arkadaşlar sizler için hazirlamiş olduğum setten sadece bir kaç tanesinin demolarini burada paylaşmak istedim siz değer müzisyen arkadaşlarimin herzaman eleştirilerine açik olmuşumdur eksik veya hatalar muhakkakki olacaktir siz saygideğer arkadaşlarimin görüşleriyle bunlar giderilecektir.umarim beğenirsiniz bu hafta içi set sitede olacaktir. şimdiden yorumlariniz için teşekkürler iyi dinlemeler.. Saygilarla...

Ekli dosyalar

• 9-8 MİX DENEME.mp3
    1.5 MB · Görünümler: 437
  • 4-4 THM.mp3
    1.7 MB · Görünümler: 333
  • 4-4 TÜRKÜ.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 337
  • 9-8 SANAT.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 354
  • KÖCEK.mp3
    1.2 MB · Görünümler: 327
  • OYUN HAVASI.mp3
    1.2 MB · Görünümler: 378
  • POP HALAY.mp3
    1.6 MB · Görünümler: 355
  • ROMANIM.mp3
    1 MB · Görünümler: 317
  • SLOW DİDO.mp3
    2 MB · Görünümler: 354
  • VAHDEM.mp3
    1.8 MB · Görünümler: 360
Cevap: Gw 8 yeni tr setten demolar

9-8 sanat ritmi 9/8 değil 4/4'tür... köçek ritmin de de köçek yerine snare vuruyor ama sen farkında değildsin...teknik olarak ritim yazmayı bilebilirsin ama müzik olarak ritim yazmayı bildiğini düşünmüyorum.....

9-8 sanat ritmi 9/8 değil 4/4'tür... köçek ritmin de de köçek yerine snare vuruyor ama sen farkında değildsin...teknik olarak ritim yazmayı bilebilirsin ama müzik olarak ritim yazmayı bildiğini düşünmüyorum.....[/QUsinan kardeşim elinden geleni en azından paylaşmayı seven ve bilen biri ama sen ne yaptın bende bunu bilmek isterim sadece boş yorumlardan başka 9-8 sanat dediğin rtim 4-4 demişssin işte senin müzikten anladığın olay bu kardeşim yolun açık olsun yinede saol

Moderatör tarafında düzenlendi:

ve artı koçek ritmi bana göre greek le hazırlamış olan rtimdir başarılarının devamını dilerim kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:

9-8 sanat ritmi 9/8 değil 4/4'tür... köçek ritmin de de köçek yerine snare vuruyor ama sen farkında değildsin...teknik olarak ritim yazmayı bilebilirsin ama müzik olarak ritim yazmayı bildiğini düşünmüyorum.....

değerli arkadaşım 9-8 sanat ritimi 9-8 dir 4-4 değildir sen bence birdah dinle ve yorumlarını ozaman yazarsın

üstad ellerine yüreğine sağlık çalışmarında başarılarının devamını dilerim sen boş ver ağzı olan konuşuyor işte adamın müzik kulağı bu kadar işte bozma moralini sen lazımsın roland ailesine bana göre sen daha iyi şeylere imza atacaksın üstadım senin gibi senin yanında 2 adamla bu iş biter yolun açık olsun senin çalışmalarını ben herzaman takip ediyorum gerçekten roland için iyi şeyler yapmaya çalışıyorsun bundan hiç şüphem yok ve bunları yaparken hiç bir menfaat aramadan yapmanda ayrıca takdire değer allah senden ve senin gibilerden razı olsun

Paylaşan arkadaşımız sizlerden yorum ve düşüncelerinizi bekliyor,beğenip beğenmemek başka konu önemli olan hataları bulup düzeltmektir.

9-8 sanat ritmi 9/8 değil 4/4'tür... köçek ritmin de de köçek yerine snare vuruyor ama sen farkında değildsin...teknik olarak ritim yazmayı bilebilirsin ama müzik olarak ritim yazmayı bildiğini düşünmüyorum.....[/QUsinan kardeşim elinden geleni en azından paylaşmayı seven ve bilen biri ama sen ne yaptın bende bunu bilmek isterim sadece boş yorumlardan başka 9-8 sanat dediğin rtim 4-4 demişssin işte senin müzikten anladığın olay bu kardeşim yolun açık olsun yinede saol

yaptıklarımı vermek istediğim insanlara zaten ulaştırırımm merak etme...evet 4/4 düek ritmidir kime sorarsan sor...ritim convert ritim olduğu içinde köçek yerine snare denk gelmiş(drum kit uyuşmazlığı)...tabi anlayana.......

arkadaşın iyiliği için dediğim şeylerdi zaten yoksa banane...

ve artı koçek ritmi bana göre greek le hazırlamış olan rtimdir başarılarının devamını dilerim kardeşim

işte sorunda o köçek yerine snare vurması..köçek yok nasıl köçek ritmi olsun??

9-8 Sanat ritmi 9-8 Sanat ritmidir Counter :D :D

Say bakalım sondaki üçlemeyi oturtabilcen mi :D

Bu alana bir cevap yazın...