Gw 8 yeni tr setten demolar

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 63
  • Görünümler : 11K
Cevap: Gw 8 yeni tr setten demolar

9-8 sanat ritmi 9/8 değil 4/4'tür... köçek ritmin de de köçek yerine snare vuruyor ama sen farkında değildsin...teknik olarak ritim yazmayı bilebilirsin ama müzik olarak ritim yazmayı bildiğini düşünmüyorum.....

değerli arkadaşım 9-8 sanat ritimi 9-8 dir 4-4 değildir sen bence birdah dinle ve yorumlarını ozaman yazarsın

evet birdaha dinledim 4/4 düektir ritim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya valla yazmasam daha iyi olacaktı belki counter üzüleceksin ama 9-8 sanat malesef 9-8 kalıp üzerine yazılmıs yalnız cok aksak olmus. o yüzden seni şaşırtıyor.

9-8 Sanat ritmi 9-8 Sanat ritmidir Counter :D :D

Say bakalım sondaki üçlemeyi oturtabilcen mi :D

düm-düm //tek tek//düm//te-te-tek

1 // 2 // 3 // 4

bu ritimle bir 9/8 parça çalmayı dener misin??

ya valla yazmasam daha iyi olacaktı belki counter üzüleceksin ama 9-8 sanat malesef 9-8 kalıp üzerine yazılmıs yalnız cok aksak olmus. o yüzden seni şaşırtıyor.

hayır abiben üzülmem..birşeyler öğrenmek için buradayız..üzülenler kendini belli ediyor zaten...

bence tam tersine ritim aksak olduğu için sizi şaşırtıyor...kalıp 4/4 tür..hatta bende aynısı vardı..bulabilirsem atayım...batuh'a dediğim gibi siz de bir 9/8 parça çalmaya çalışın göreceksiniz...

counter haklısın son kısımda dedigin gibi 1-2-3-4 kez vuruyor. ama baştada 1-2-3-4-5 var. toplam 9 ediyor :D

hayır abiben üzülmem..birşeyler öğrenmek için buradayız..üzülenler kendini belli ediyor zaten...

bence tam tersine ritim aksak olduğu için sizi şaşırtıyor...kalıp 4/4 tür..hatta bende aynısı vardı..bulabilirsem atayım...batuh'a dediğim gibi siz de bir 9/8 parça çalmaya çalışın göreceksiniz...

peki counter ritmi gectim peki bu ritmin üzerine nasıl tam tamına 9-8 ölcülerde kanun solo calmıs.

peki counter ritmi gectim peki bu ritmin üzerine nasıl tam tamına 9-8 ölcülerde kanun solo calmıs.

buyrun ritim burada...
http://www.megaupload.com/?d=3TGC2VHU

ben de zalimi çaldım( anlamıyorsun gönül derdinden zalim)..tam tamına oturdu çünki 4/4...metronoma tekrar baktım tak-tik-tik-tik...gece yarısı kayıt yapma imkanım olmadığı için yapamadım...size de dinletmek isterdim...((bu arada ritim zannedersem e500 ritmi bende exr40 olduğu için rahat okudu))

ritmi convert edip bakabilirsiniz...unutmayın bu iş gerçekten zordur..

Moderatör tarafında düzenlendi:

verdigin link yine bu konunun linki.