M muzik_boy HRN-MÜZİK 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Şub 2010 Mesajlar 82 Tepkime puanı 1 Puanları 8 Yaş 41 Konum Bursa Enst. En Kısa Sürede BK-5 7 Nis 2011 #51 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Dünya/Türkey/Bursa/Yenişehir/evde/koltukta oturuyorum.
Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Dünya/Türkey/Bursa/Yenişehir/evde/koltukta oturuyorum.
baybozkurt Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Eki 2010 Mesajlar 736 Tepkime puanı 7 Puanları 18 Yaş 42 Konum İzmir/Manisa Enst. KORG PA800 7 Nis 2011 #52 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Hem manisa hemde izmir.İzmir/narlıderede oturuyorum manisa vestelde çalışıyorum.Yolu düşen olursa beklerim arkadaşlar..
Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Hem manisa hemde izmir.İzmir/narlıderede oturuyorum manisa vestelde çalışıyorum.Yolu düşen olursa beklerim arkadaşlar..
M musical 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Katılım 23 Kas 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 45 Enst. korg pa800 7 Nis 2011 #53 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... edirne/KEŞAN
K kuscy Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 17 Nis 2010 Mesajlar 939 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 34 Konum manisa Enst. korg pa300 7 Nis 2011 #54 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... manisa merkez kafasına göre herkes )
piyanist bekir 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2010 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Yaş 45 Konum EDİRNE/ENEZ Enst. korg pa 2x roland va 7 7 Nis 2011 #55 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... slm arkadaşlar, edirne enezde ikamet ediyorum. çok temiz ve muhteşem denizi var.ayrıca saros körfezinin çok lezzetli balıklarııı...
Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... slm arkadaşlar, edirne enezde ikamet ediyorum. çok temiz ve muhteşem denizi var.ayrıca saros körfezinin çok lezzetli balıklarııı...
gulcaglar205 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 11 Kas 2012 Mesajlar 59 Tepkime puanı 2 Puanları 8 Konum Tekirdağ-Edirne Enst. KORG PA800 5 Eki 2015 #56 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Arkadaşlar selam bende edirne uzunköprü...Ama Kdz.Ereğli / Zonguldak ta ikamet ediyorum..
Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Arkadaşlar selam bende edirne uzunköprü...Ama Kdz.Ereğli / Zonguldak ta ikamet ediyorum..
P pianist hsn Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 9 Şub 2010 Mesajlar 183 Tepkime puanı 1 Puanları 18 Yaş 48 Konum KOCAELİ Enst. s970 5 Eki 2015 #57 Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Kocaeli izmit basiskele Yolu dusen arkadaslari beklerim
Cevap: Herkes Hangi il/ilçe'de Oturduğunu Buraya Yazsın... Kocaeli izmit basiskele Yolu dusen arkadaslari beklerim