arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler, şu an or700v2 plus kullanıcısıyım ve yakın zamanda çalıştığım mekanda 2.salonumuz için yeni bir cihaz alıcaz, esasen or700v2 plusu çekirdekten yetişme kardeşime verip kendime yeni bir org almaya karar verdim. uzun zamandır pa3x diye tutturmuş gidiyordum, bugün kalktım gidip bi detaylıca incelemek istedim cihazı, ankarada oturuyorum başkentte ve korg ana bayisi melomani müziğe gittiğimde enteresan bir olay yaşadım, teşhir ürünü yok arkadaşlar, ana bayiye gidiyorum denemek test etmek için açılmış bir pa3x bulamıyorum, çok enteresan geldi bu bana yetkili arkadaşa siz ana bayisiniz, diğerlerini geçtim ama sizde teşhir olmalı dedim aldığım cevap 6000 tl fiyatı olan cihazı açamazlarmış, ben korgun ana bayiliğini anlayamadım, ordan çıktım paşalar gibi do-re müziğin yolunu tutup tyros4 uzun bir süre inceleme fırsatı buldum, stüdyo işinede gireceğim için yamaha çekti beni kendine, eee ana bayilerin durumuda bu olunca korg beni hiç sarmaz oldu arkadaşlar, sanıyorum korg maceram başlamadan sonra erdi