• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Istanbul'dan Satılık Roland Bk-5 or - TAKAS A2000/Pa900

Cevap: Istanbul'dan Satılık Roland Bk-5 or - TAKAS A2000/Pa900

Beyler boşuna gerilmeyin..Ben kendimce bir hesap yaptım,yani aletleri satabileceğiniz fiyatları az çok tahmin edebiliyorum o yüzden fiyat farkı bence 2600 tldir..Lütfen yanlış anlaşılmasın fikrimi söyledim..Aletlerinizin edeceği fiyatı söylemem ama..

Bu arada BK5 2. bir klavye için bence çok iyi seçim çünkü Roland ve batı tonları bana göre Korg dan her zaman üstün..

Şuan PA900 den aşırı memnunum çünkü yapamayacağım hiç bir şey yok onunla ama Roland ın tadıda başka onuda söyleyeyim..

Alper bu arada PA900 tam sana göre bir alet bence çünkü mikrofon özelliğini deneme fırsatı buldum,bence mükemmel..

Mesut değerli görüşün için teşekkür ederim. Ama pa900 takas ihtimalimi bitirdim. Kimsenin kaprisini çekemem özellikle de pa900'cülerin. Son Çıkan klavyeler arasında en pahalısı diye kendilerini dev aynasında görenlerin. Pa900 alırsam nakit alırım. Gerçi o camianın içinde bulunmakta istemiyorum. Bk5 kullananlar gibi mütevazi olsalar...Seni bu yazdıklarımdan ayrı tutuyorum.

mesut değerli görüşün için teşekkür ederim. Ama pa900 takas ihtimalimi bitirdim. Kimsenin kaprisini çekemem özellikle de pa900'cülerin. Son çıkan klavyeler arasında en pahalısı diye kendilerini dev aynasında görenlerin. Pa900 alırsam nakit alırım. Gerçi o camianın içinde bulunmakta istemiyorum. Bk5 kullananlar gibi mütevazi olsalar...seni bu yazdıklarımdan ayrı tutuyorum.

abicim neden kapris olarak algılıyorsun bak tekrar söylüyorum yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ben kafamdaki düşündüğüm şekli yazdım. Mal senin olumlu karşılarsan görüşürüz ikimizde biraz senden biraz benden anlaşırız.olumsuz karşılarsan bana uymadı dersin bende teşekkür ederim cevabın için olay bu benim söylediğim allah kelamı değil sadece söyledim bu işler konuşarak anlaşarak olur sen bana cevap yazdında yok kardeşim ben bu şartlardan başka kabul etmem demedim. Tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam beni bu forumda tanıyanlar bilir böyle kaprisli tavırlı uslupsuz bir tarzda olmadığımı saygılarımla.... Hayırlı satışlar allah gönlünüze göre versin .....

Mesut değerli görüşün için teşekkür ederim. Ama pa900 takas ihtimalimi bitirdim. Kimsenin kaprisini çekemem özellikle de pa900'cülerin. Son Çıkan klavyeler arasında en pahalısı diye kendilerini dev aynasında görenlerin. Pa900 alırsam nakit alırım. Gerçi o camianın içinde bulunmakta istemiyorum. Bk5 kullananlar gibi mütevazi olsalar...Seni bu yazdıklarımdan ayrı tutuyorum.

:) Boşuna üzülüp stres yapıyorsun be Alper..İnan sen yanlış anlamışsın,Ercan arkadaşımız aksine çok mütevazi ve herkese yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımızdır..

Bir o kadar sende öylesin yani boşu boşuna geriliyorsunuz benimde o yüzden gülesim geliyor..Bak hatta sırıtıyorum :D

Forumda zaten kaç kişiyiz adam gibi sohbet edip bir şeyler yapmaya çalışan..O yüzden kırıcı olmayın..

Ya Alper bide şu PA900 cüler için söylediklerine pek katılmıyorum aslında..Hani insanlar yeni bir alet almış,onun hevesi ve havası ile belki biraz göze batabilirler ama benim farkettiğim hemen hemen hepsi 900 için gerekli eleştiriyi ve kıyaslamayı yapıyorlar..

Ercan mesela,tam düğüncü aleti diyor..Ben mesela yeri geliyor Roland ı övüyorum ses kıyaslaması yapıyorum..

Ama bu demek değilki sen PA900 den soğuyasın,aksine bu alet tam sana göre tekrar söyleyeyim yani hevesini kırma..

Hatta şu işlerim biraz hafiflesin atla bana gel aramızda 8km var takılırız..Bak yeni milkrofonda aldım denemiş olursun..

Yazdıklarına katılmadığımı belirtmek isterim. Söylemiş olduğun gibi birgün bir araya gelir konuşuruz yakınız ve aynı dilden konuşuyoruz. Şimdi fazla irdelemek istemiyorum olayı. Kapatalım.

:) Boşuna üzülüp stres yapıyorsun be Alper..İnan sen yanlış anlamışsın,Ercan arkadaşımız aksine çok mütevazi ve herkese yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımızdır..

Bir o kadar sende öylesin yani boşu boşuna geriliyorsunuz benimde o yüzden gülesim geliyor..Bak hatta sırıtıyorum :D

Forumda zaten kaç kişiyiz adam gibi sohbet edip bir şeyler yapmaya çalışan..O yüzden kırıcı olmayın..

Ya Alper bide şu PA900 cüler için söylediklerine pek katılmıyorum aslında..Hani insanlar yeni bir alet almış,onun hevesi ve havası ile belki biraz göze batabilirler ama benim farkettiğim hemen hemen hepsi 900 için gerekli eleştiriyi ve kıyaslamayı yapıyorlar..

Ercan mesela,tam düğüncü aleti diyor..Ben mesela yeri geliyor Roland ı övüyorum ses kıyaslaması yapıyorum..

Ama bu demek değilki sen PA900 den soğuyasın,aksine bu alet tam sana göre tekrar söyleyeyim yani hevesini kırma..

Hatta şu işlerim biraz hafiflesin atla bana gel aramızda 8km var takılırız..Bak yeni milkrofonda aldım denemiş olursun..

satış ve takasla ilgili yorumumu konu sahibi rahatsız olduğundan dolayı silmiş bulunmaktayım. kendisinden tekrar özür diliyorum yanlış anlaşılmamdan dolayı uslupsuz konuşmamdan dolayı istemeyerek te olsa can sıkmamdan dolayı. mesut abim korg hiçbirzaman rolandın tadını tonunu soundunu veremez roland çünkü orjinal güzel tonlarla iyi ses ve effect kartlarıyla çalışıyor - roland ise korg gibi pratik kullanıcıya açık kolay basit kullanımlı bir alet yapamaz çünkü kendi tonlarına güvendiğinden dışarıdan her önüne gelenin sample çekip gereksiz set çöplüğüne dönüştürmesine izin vermez prof. insanlara yazılımla bu işi yaptırır- korg un mantığı aleti açık yapıp her önüne gelenin nası istiyosa aleti o şekle sokması - roland da kalitesiyle övünüyor zaten...... alper abim tekrar rahatsızlık verdiğim için özür dilerim çok üzüldüm böyle olmasına yinede benden yana bi problem yok hakkını helal et canını sıktım pa900 alırsanda seve seve destek olurum sana problem ve sorunlarında saygılarımlaaa......

arkadasım bos-ve 20 de yanında yani fiyata dahil mi....bide kart olayı düşünürmüsün,varmı öyle bi imkanımız_?
şimdiden teşekkürler.

arkadasım bos-ve 20 de yanında yani fiyata dahil mi....bide kart olayı düşünürmüsün,varmı öyle bi imkanımız_?
şimdiden teşekkürler.

İlanda Pedal yok. Diğer ilanda vardı ama satıldı. Kart çektirebileceğimiz biryer yok. Sanalpazar'ı kullanabiliriz. Eğer istanbulda iseniz bir hal çaresine bakarız.

Güncelleyelim. Fiyat 1847 lira. Yoğun iş temposuna girdim. Uzun süre böyle olacak. Satış zamanı.