• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

**İşte Roland Bk9**

  • Konbuyu başlatan İlker
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 34
  • Görülen : 14K
Cevap: **İşte Roland Bk9**

çıksın direk alıcam . Bıktım hepsinden ne varsa Roland da var Gözünü sevdiğim e-40 ın klarnetiyle Ud unun Tadını veren cihaz hala yok piyasada ..

Gelll rolandd gellll gel kurtar biziiii . bk 10 u da çıkarsa çiçek gibi olur :-"
 
Cevap: **İşte Roland Bk9**

yok abi içime sinmedi bu alet tutmaz
 
Cevap: **İşte Roland Bk9**

1500 euro da çok bu alete.. 1250 euro dan fazla olursa çok zor satarlar... pa600 qt ve a2000 var ken hiç şansları yok... :) pa600 qt parasına oranla number one alet...:)

pa600qt number one olsa ne olur alet dökülüyor :) işçilik yok alette :D tuşeler zaten rezillik ekranda çözünürlük yok hadi onu geç org üzerinde seri bir şekilde bir ayar yaparken org donuyor bildiğin kasıyor org :) he sound olarak allahı var götürüyor işçilik bakımından rolandın hiç bir orguna gelemez..ben bile kendi pa800'ümde roland g-600 pichtbend potu kullanıyorum 1 yıldır banamısın demiyor :)
 
Cevap: **İşte Roland Bk9**

Sevgili arkadaşlar,sizlere bir şeyden bahsetmek istiyorum bu önemli.elektroniğin her türü,tv den pc ye mixer den keyboard'a kadar. YILLAR BOYU URETMEYE VE SATMAYA mahkumdur.Dolayısıyla teknoloji bir noktadan sonra bizlerle oynamaya başlar.Keyboardlarda çığır açan 5 evre var.
1-Polyphoni desteği aynı anda takılmadan okunan nota miktarı.
2-Oktav ve tuş hassasiyeti
3-Hoparlorlerin frekans okuma aralığı,ses çıkış yolu
4-Sampling çalabilme-atılabilme,bit değeri ve bunu okuma gücü
5-Depolama kalitesi büyüklüğü,all in one olma(wave,mp3,midi,çalma okuma vs vs)
Belki birde ağırlık...

Sizlerin ağırlıklı olarak tartıştığı konu ise Sampling anlamı örnekleme demektir.

Şuanda yalnızca PROFESYONEL orkestra klavyecileri bu teknolojiye cok onem veriyor 100 de 90 ı da midi keyboard artı mac yada pc kullanıyor. Ritimler için bile!

Dolayısıyla suanda bir klavyecinin 100 de 85 ihtiyacını karşılayan org ve syhntler 1000 tl den baslar-tyros,ketron,korg'un en ust serisiyle biter.Ben bir 1000 lik org ortalama bir laptop ve latency nerdeyse olmayan 100 tl lik bir ses kartıyla bırakın düğün çalmayı Hande ye de İboya da calarım ama çalmayı bilmiyorum :) herkese selam sevgi
 
Cevap: **İşte Roland Bk9**

Ayrıca roland bk9 a gelince diğer üretici firmaların terbiyesizliğiyle yarışmaya başladı.Nasıl mı? Baktı ki korg türk ve arap ülkeleri ile latin ülkelerinde sektörü elinden aldı. Gw8 ile hızlıca sektöre girdi yeniden (denek org) ardına hatırlamadığım bir tane ve bk5 ve bk9. bk5 te gw8 in en önemli özellikleri yok.gw8 de bk5 in en önemli özelliği yok.bk9 da bk5 in en önemli özellikleri yok.daha ne diyeyim.STRATEJI.
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri
Üst