• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron audya5 2013 6/8 ritim hakan özkurt süper dinleyin

Cevap: Ketron audya5 2013 6/8 ritim hakan özkurt süper dinleyin

cengız abıye önceden çalan hakan yakın arkadasımdır Hakan kara dır adı karıştırdınız galıba:)))

Hakan abiyle şahsen yeni tanıştım. onu uzun yıllardır tanıyan ve çok samimi olan bi arkaşım söyledi cengizin eski klavyecisiydi diye ;)
set konusunda ise hakan abi zaten taşkın abinin setini satın alıp kullanıyo.ritm yazdğını yada yazıcağını hiç bi şeklde duymadm görmedim

taşkın akgeyiğin facebookuna bakarsanız orda görürsünüz kendi yazmış hakan özkurt ritim çalışmasına başlamıştır 30 adet ve ücretsiz olarak mail atılacak ritimler diye
resimede tıklarsanız görürsünüz hatta

Ekli dosyalar

• ketronaudya.jpg
    ketronaudya.jpg
    120.4 KB · Görülen: 291
Moderatör tarafında düzenlendi:

taşkın akgeyiğin facebookuna bakarsanız orda görürsünüz kendi yazmış hakan özkurt ritim çalışmasına başlamıştır 30 adet ve ücretsiz olarak mail atılacak ritimler diye
resimede tıklarsanız görürsünüz hatta

onun sayfayı takip etmediğim içn haberdar olamadım sanırım pardon. ama hakan abi bu gece türkiye dışına çıkıyo şuan uçakta olmalı iş için gidiyolar 4-5 müzisyen arkadaşlarıyla.ne ara yapıcak acaba!