KETRON Demoları

Cevap: KETRON Demoları

alışmak alışmamak gibi birşey söz konusu değil. sonuçta alt tarafı elektronik bir alet, uzay mekiği değil. beğenip beğenmemek hiç değil. güvenmiyorum ve aklımdan bile geçirmiyorum başka markaları. sound ve malzeme kalitesine önem veriyorum. sample'lara önem verseydim zaten yine fantom serisini kullanıyor olurdum.

ayrıca sample teknolojisi aranjör orglara bu kadar yansıtılmasaydı zaten söylediğim hiçbirşey bu kadar olay olmayacak, aksine gayet normal olacaktı çünkü hiç kimse roland varken başka markalara el sürmeyecekti. referans; 90lı yıllar. hadi bir kişi çıksın inkar etsin görelim? ...

alışmak alışmamak gibi birşey söz konusu değil. Sonuçta alt tarafı elektronik bir alet, uzay mekiği değil. Beğenip beğenmemek hiç değil. Güvenmiyorum ve aklımdan bile geçirmiyorum başka markaları. Sound ve malzeme kalitesine önem veriyorum. Sample'lara önem verseydim zaten yine fantom serisini kullanıyor olurdum.

Ayrıca sample teknolojisi aranjör orglara bu kadar yansıtılmasaydı zaten söylediğim hiçbirşey bu kadar olay olmayacak, aksine gayet normal olacaktı çünkü hiç kimse roland varken başka markalara el sürmeyecekti. Referans; 90lı yıllar. Hadi bir kişi çıksın inkar etsin görelim? ...

bahsettiğiniz yıllarda istanbulda ilk roland ı alan müzik yapımcısı suat aydoğan dır ozamanlar e40 vardı sonra e86 alarak suat bey sayısız midi yazmıştır e86 ıyla yiğeni bahattin aydoğan çok yakın arkadaşımdır en son 6 yıl önce görüşmüştüm hep anlatırdı ama inanın bukadar düzgün saunda sahip ve düzgün çalınmış midiler yok em 50 e86 g600le yazılmış midiler gibi çalınmış düzgün midiler yok hala düğünlerde kullanan dostlarım var özelllikle dans parçaları son model orglar var ellerinde ama e86la çalınmış duydumki unutmuşsun veda busesi gibi midileri çalıp üzerlerine pa80 pa800le eşlik ediyorlar roland e86 g600 em50 bu aletlerin yerini tutmaz hiç bi cihaz ama söylediğim gibi 90lı yıllar

sound diyorsunuz ama soltonu galiba unuttunuz. Solton sonra devamı olan ketronun soundu bence rolandan çok daha iyi

alışmak alışmamak gibi birşey söz konusu değil. sonuçta alt tarafı elektronik bir alet, uzay mekiği değil. beğenip beğenmemek hiç değil. güvenmiyorum ve aklımdan bile geçirmiyorum başka markaları. sound ve malzeme kalitesine önem veriyorum. sample'lara önem verseydim zaten yine fantom serisini kullanıyor olurdum.

ayrıca sample teknolojisi aranjör orglara bu kadar yansıtılmasaydı zaten söylediğim hiçbirşey bu kadar olay olmayacak, aksine gayet normal olacaktı çünkü hiç kimse roland varken başka markalara el sürmeyecekti. referans; 90lı yıllar. hadi bir kişi çıksın inkar etsin görelim? ...

Hocaya hak veriyorum bende ıphone den başka bir telefon kullanmam.Zevk ve tercih meselesi.Sevgi meselesi

hocam herkes istediği aleti kullanır ve bunun için açıklama yapmaya bile gerek yok bence. bu konuda açıklama yapılacak tek şey: ketron kullanan arkadaşlar bu seti nerden bulacaklar, kime sorsunlar, kimden alsınlar.. gerisi uzatılmaya değmez. paylaşım için teşekkürler.