- Enst.
- dantetr, akordeon, gitar, saz,
Arkadaşlar daha önce sol el ile kontrolünü yaptığım ketron fs-13 ayak pedalının büyüğünü yaptım.daha doğrusu ayak ile kumanda edilebilir hale getirdim.bu şekilde sanki daha kullanışlı oldu.
Yaklaşık maliyet 30-40 tl arasıdır.Sizde rahatlıkla yapabilirsiniz.gayet basit dir.
Kullanılan malzemeler;
1- 20 adet switch buton
IC177 Siyah Buton, IC177 Siyah Buton Online Elektronik Komponent, DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , , KUTU TİP SWİTCH
2-15 pin dsup iki sıra erkek konnektör ve kapağı
Dsub 15Li Erkek Lehim Tipi, , DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , d-sub lehim tipi konnektörler, D-SUB LEHİM TİPİ KON.
3-hurdalıktan bulma mdf parça ve iki adet U şeklinde bükülmüş saç parça
4-pedal için 8mm kalınlığında kontraplak levha
5-13 adet tavla menteşesi (pedaller için )
6-pedaller için 13 adet yay (ben yayları biraz büyük aldım ve üç e kesip kullandım)
6-lehim tel,havya vs.
İlk önce pedalları nasıl yerleştireceğimizi ve pedalların büyüklüğünü kafamıza göre ayarlıyoruz.

Daha sonra iki sıra oluşturacak şekilde U şeklinde büktüğümüz 1mm kalınlığındaki saç levhayı hazırlıyorum.ayakları eğimli yaparsak switch lerin konumu da pedala göre tam dik konumda oluyor

[/URL
Yaklaşık maliyet 30-40 tl arasıdır.Sizde rahatlıkla yapabilirsiniz.gayet basit dir.
Kullanılan malzemeler;
1- 20 adet switch buton
IC177 Siyah Buton, IC177 Siyah Buton Online Elektronik Komponent, DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , , KUTU TİP SWİTCH
2-15 pin dsup iki sıra erkek konnektör ve kapağı
Dsub 15Li Erkek Lehim Tipi, , DİRENC.NET / Türkiyenin elektronik kompanent satış sitesi., , , d-sub lehim tipi konnektörler, D-SUB LEHİM TİPİ KON.
3-hurdalıktan bulma mdf parça ve iki adet U şeklinde bükülmüş saç parça
4-pedal için 8mm kalınlığında kontraplak levha
5-13 adet tavla menteşesi (pedaller için )
6-pedaller için 13 adet yay (ben yayları biraz büyük aldım ve üç e kesip kullandım)
6-lehim tel,havya vs.
İlk önce pedalları nasıl yerleştireceğimizi ve pedalların büyüklüğünü kafamıza göre ayarlıyoruz.

Daha sonra iki sıra oluşturacak şekilde U şeklinde büktüğümüz 1mm kalınlığındaki saç levhayı hazırlıyorum.ayakları eğimli yaparsak switch lerin konumu da pedala göre tam dik konumda oluyor

Moderatör tarafında düzenlendi: