Ketron gönlümüzde kaldi.artik elimizde mecburiyetten korg var

• Konbuyu başlatan müzik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 4K
Cevap: Ketron gönlümüzde kaldi.artik elimizde mecburiyetten korg var

arkadaslar TÜRKİYE'nin KETRON SİTESİ da Ketron Yazılım diye bi secenek var orda ritim msp loop sample yazılımı var site suan yapım aşamasında inşallah o yazılımları koyarlarda ketron belki yeniden canlanır yada canlanmasa bile hiç yoktan kendimiz bişeyler yaparız diye düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

S.a Müzik arkadaşım sen cihazları rafga kaldıdım demişsin. Keşke ikisinide beraber kullansan olmazmı. Altlı üstlü. Pa800 den ritim çalarken ketrondanda sound çalarsın. Tabi dediğin gibi evde duruyorsa. Bnede 2,5 yıl oldu xd9 alalı. Şunu söykliyim Ben mesela pek ritim yazamam. Yani pek iyi beceremiyorum. 4 ses birleştirme olayında iyi olduğumu düşünüyorum ve çaldığım parçaları profyenolce çalmayua çalışıyorum ve beğeniliyorda. xd9 u aldıktan sonraq benim bile sıkıldığım zamanlar oldu. İşin kötü tarafı şu. Ben xd9 u ilk aldığım zamanlarda paylaşımlar çok daha yüksek seviyedeydi. Ama şimdi oda yok. Milletin elinde paylaşacak şey kalmadıki. Yani bu iş bana sadece bizim çabalarımızla kolay kolay olmaz gibime geliyor. Tünel müziğinde biraz gayret etmesi lazım. Dediğim gibi paylşaım gerçekten nerdeyse bitme aşamasına geldi. Geçen seneyi ve ondan önceki zamanalrı hatırlasanıza. En az 2 günde bir iyi kötü paylaşımlar olurdu. Ama şimdi uzun süre siteye girmemiş olsam bile buna rağmen nerdeyse hiç konu bile açılmamaış oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Zamanla düzelir inşallah. Saygılar

S.a Müzik arkadaşım sen cihazları rafga kaldıdım demişsin. Keşke ikisinide beraber kullansan olmazmı. Altlı üstlü. Pa800 den ritim çalarken ketrondanda sound çalarsın. Tabi dediğin gibi evde duruyorsa. Bnede 2,5 yıl oldu xd9 alalı. Şunu söykliyim Ben mesela pek ritim yazamam. Yani pek iyi beceremiyorum. 4 ses birleştirme olayında iyi olduğumu düşünüyorum ve çaldığım parçaları profyenolce çalmayua çalışıyorum ve beğeniliyorda. xd9 u aldıktan sonraq benim bile sıkıldığım zamanlar oldu. İşin kötü tarafı şu. Ben xd9 u ilk aldığım zamanlarda paylaşımlar çok daha yüksek seviyedeydi. Ama şimdi oda yok. Milletin elinde paylaşacak şey kalmadıki. Yani bu iş bana sadece bizim çabalarımızla kolay kolay olmaz gibime geliyor. Tünel müziğinde biraz gayret etmesi lazım. Dediğim gibi paylşaım gerçekten nerdeyse bitme aşamasına geldi. Geçen seneyi ve ondan önceki zamanalrı hatırlasanıza. En az 2 günde bir iyi kötü paylaşımlar olurdu. Ama şimdi uzun süre siteye girmemiş olsam bile buna rağmen nerdeyse hiç konu bile açılmamaış oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Zamanla düzelir inşallah. Saygılar

malesef xd9 ve sx3000 artık ne set yazılacak ne de ritim artık audya var biz önümüze bakalım...

sayın tellisaz çok doğru söylemiş ağzına sağlık.korg hazırcı bir alet inanın özellik olarak ketronun %50 si etmez.ketronun tüm özelliklerini çözdüğüm için bunu söylüyorum.ama inanın piyasaya müşteriye iş yapıyoruz onlarda bizden hep yenilik bekliyorlar.ama ketron bunu yapmadı.son proğramlarda ikisinide kuruyorum ve ketronda vokal ve sesleri kullanıyorum.çünkü ketrondan vazgeçemedim ve geçmemde.ama audya nın akibeti inanın belli değil bence.hele çıksın.sorunsuz çalışsın ve işlensin.elbette audyaya dönerim.ama dediğim gibi biz xd9 ve sx3000 i bile tam olarak işlenmemiş vaziyette kullandık.buna dayanarakta tahminim audya için biraz bekleme süremiz uzun olacak anlaşılan.buna dayanarak pa800 aldım.pro 2x alabilirdim ama pa 800 korg aletlerinin içinde en çok işlenmiş ve tam performans çalışan bir alet.inanın ketrona kötü demiyorum.ama üzerinde yapılan işlemeler yetersiz.birgün olurda işlemeler gravür güzelliğinde oturursa ketrona elbette haklı olarak ketrona devam ederiz.
saygılarımla.

xd9xd9xd9 arkadaş tahminim bu yazdıklarımı okumamış olabilir.ayrıca sx3000 in elimde olmadığını kastedmiş.tahminim bu yazıyı okumadan yoorum yapmış.şu an sx3000 ve pa 800 ikiside elimde.umarım aydınlatıcı ol muştur.

sayın xd9xd9xd9 arkadaşımızın(Tabi dediğin gibi evde duruyorsa)sözü içinde başka birşey yazmama gerek yok sanırım.çünkü gereken şeyi mutlaka sayın xd9xd9xd9 arkadaşımız düzeltecek veya açıklayacaktır.

Merak etmeyin arkadaşlar yüzlerce ketron kullanıcısı cihazları ile bütünleşmiş ve kullanıyor durumdadır.bu forumlardaki ketron muhabbeti ölçü değildir.bütün ihtiyaçlara cevap verecek ritim arşivimi paylaştım tam 41 mb ritim.Ne ararsan var.daha ne olsun.selamlar