• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron un çöplükten yeniden doğuşu

Cevap: Ketron un çöplükten yeniden doğuşu

Ben bu sorunları Teknolojinin gelişmesine bağlıyorum...

Kesinlikle doğru ama yine iş dönüp kar amacına dayanıyor. Kullanılan teknolojilerin maliyeti tüketiciye sunulandan çok düşük. Bu konularda sonsuz tartışmalar dönmüş, bir faydası yok. Örneğin ketron kullanarak bir nebze bunların dışında kalmak mümkün :)

Cihazın üzerine vocal kesme özelliği koyuyorlar, komedi resmen. Bu teknolojinin temeli fazı ters çevirmektir. Kısaca bahsedeyim. Genelde mixlerde vokaller ortada bırakılır (artık farklı uygulamalar var). Ama vokal üzerinde kullanılan stereo efektler ve bunların kuyrukları kesilemiyor. Eğer vokal ortada ve vokal üzerinde stereo bir efekt yoksa sonuç nispeten başarılı oluyor ama ortadan gelen diğer seslerde kesildiği için sonuç yine başarısız oluyor. Ama biz bunu alıp kullanıyoruz işte.

Neyse konuyuda fazla dağıtmadan ketron düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

hocam başlığı yanlış yazmışsınız,YANLIŞLIKLA ÇÖPE ATILAN MARKA KETRON yazsaydınız daha isabetli olurdu:)

geçen bir konu açıldı pa 600 fiyatı die orda yazdıklarım aynen geçerlidir isteyen o konuya bakabilir bende xd9 kullandım gerçekten zevk alarak kullandım şuan pa 80 kullanıyorum ve acelemde yok en az 5 yıl kullanacam bu klavyeyi ama bazı seslerde ve ritimlerde xd9 u mu arıyorum 2. alet olarakta en kısa zamanda alacam nasipse..her aleti almaya kalkarsak para dayanmaz zaten izmirde düğünleri 500 den yukarı alamıyoz birde bu aletlere mi bağlıcam parayı hiç ama hiç gerek yok en güzel klavye kullana bildiğin klavyedir...saygılarımla..

hiçbirşeyi beğenmeyen karalayan kendini piyanist müzisyern ne sayarsanız bi bok sananlara gelsin sözüm acaba orkunuzu gerçekten tanıyormusunuz ne insalar var kavyenin tuşunua basmaya basmaya tuşların hiçbirinden ses gelmeyen üstüne dangur dungur saz çalan sadece ritim box gibi kullanan bass yok akompanyalar yok vsvs yok oğlu yok ve cihaz beğenmez dangalaklar gelelim ketronu beğenmeyenlere tamam pratik değil korg gibi o sesden bu sese atlayım derkenararsınız biraz ritimlerin sesini açıp kapayım biraz zaman alır olsun alsın peşinizden kovalayanmı var yoksa siz tek başınnıza kendinizi canlı orkestramı sanıyorsunuz sizi bilmem ama bu halk sizi öyle sanmıyor sanmamakla birlikte orda çalıyormuiş gibi yapıyorsunuz diyor neyse bunuda geçelim daha siz klavyesini çalamadığınız basslarını akompanyalarını basamadığınız bırak onu transpoze nedir bilmediğiniz bir cihazın nesini beğenmezsiniz ritimleri beğenmiyorsunuz peki kaç ritim yazdınızda beğenmediniz ses beğenmiyorsunuz peki kaç ses birleştirdiniz seslerle oynadınızda beğenmiyorsunuz bence siz hiç birşeyi hak etmiyorsunuz herşeyin en iyisine sahipsiniz belkide ama en kötü olduğunuzdan nankörlük ediyorsunuz ritim yazma yok ses editleme yok bas yok akompanya yok hiç bir sii..... yok cihaz beğenmiyorsunuz ha hassi.....ordan müzik katilleri sizi

valla bence çöpe atılan marka falanda değil temizini 1750tlden aşağı bulamıyorsunuz o kadar düşmüş olsa o fiyata satılmaz.

hiçbirşeyi beğenmeyen karalayan kendini piyanist müzisyern ne sayarsanız bi bok sananlara gelsin sözüm acaba orkunuzu gerçekten tanıyormusunuz ne insalar var kavyenin tuşunua basmaya basmaya tuşların hiçbirinden ses gelmeyen üstüne dangur dungur saz çalan sadece ritim box gibi kullanan bass yok akompanyalar yok vsvs yok oğlu yok ve cihaz beğenmez dangalaklar gelelim ketronu beğenmeyenlere tamam pratik değil korg gibi o sesden bu sese atlayım derkenararsınız biraz ritimlerin sesini açıp kapayım biraz zaman alır olsun alsın peşinizden kovalayanmı var yoksa siz tek başınnıza kendinizi canlı orkestramı sanıyorsunuz sizi bilmem ama bu halk sizi öyle sanmıyor sanmamakla birlikte orda çalıyormuiş gibi yapıyorsunuz diyor neyse bunuda geçelim daha siz klavyesini çalamadığınız basslarını akompanyalarını basamadığınız bırak onu transpoze nedir bilmediğiniz bir cihazın nesini beğenmezsiniz ritimleri beğenmiyorsunuz peki kaç ritim yazdınızda beğenmediniz ses beğenmiyorsunuz peki kaç ses birleştirdiniz seslerle oynadınızda beğenmiyorsunuz bence siz hiç birşeyi hak etmiyorsunuz herşeyin en iyisine sahipsiniz belkide ama en kötü olduğunuzdan nankörlük ediyorsunuz ritim yazma yok ses editleme yok bas yok akompanya yok hiç bir sii..... yok cihaz beğenmiyorsunuz ha hassi.....ordan müzik katilleri sizi

abi ketron pratik değil diyorlarda pratik nasıl olcakmış ya kendi kendine tuşa basmadanmı çalacakmış abi start stop tuşu ortada varyasyonlar ortada atak tuşlarıda ortada ritimleride kolay seçebiliyorsun daha nası pratik olcak.pratik değil diyenler işi bilmeyenlerdir.aynen dediğin gibi kullanmayı bilmeyip herşeyi kötüleyenler

aslında olayın ic yüzü su ve gercekte o insan hangi orggu alırsa alsın bir önceki orggunu arıyor her zaman teknoleji ilerledikce herseyin daha adisini yapıyorlar bu herseyde böyle sadece org ta degil daha reno 12 ler lada jugi liler buna benzer arabalar piyasada tas gibi yuruyor ama ileri teknoleji ile uretilenler yok olup gidiyor birgun herkez özune dönecek :) dogru yolu bulacaklar cok para vermek yerine az para ilede aynı işi yapacaklar

slm ketronda ritm yada sesi kısmak çok pratik arkadaşlar zor olurmu ben ketron kadar kolay bir alette görmedim her yönden

ketron kullanmak profesyonellik ister kulak ister arkadaşlar olay bundan ibaret

ketron kullanmak profesyonellik ister kulak ister arkadaşlar olay bundan ibaret

aslında şöyle desek daha doğru olur bütün prof orglar için geçerli, tam anlamıyla tüm imkanlarından yararlanarak gerekli ayarları yapabilerek istediğimiz verimi alabilmek profesyonellik ister yoksa o set bu set sersem tavuk gibi gezer durur vatandaş:D