ketron user ses hakkında usv bir soru

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
arkadaşlar user ses yaparken ses seçerken neden sample sesleri göremiyoruz örneğin user seslerde bir mey sesi var diyelim ona tekrardan gerekli editlemeyi yapıp kaydedebiliyoruz fakat bu sesi editlerken sesin yerine başka ses koymak için ses düğmelerine bastığımız zaman tekrar bu türk sesleri göremiyoruz hep batı sesler gözüküyor değiştirincede bu ses gidiyor düzeltmek için tekrar disketten hazır usv dosyasını yükleyince yerine geliyor
fakat program sesleri yaparken hem user sesleri hemde 8 sayfalık türk sesleri görebiliyoruz bu nasıl oluyor çözemedim

Cevap: ketron user ses hakkında usv bir soru

kullanma klavuzunda f7 ye bas user ses programlamaya gir sonrada ses bölümünden hem batı sesleri hemde 32mb lik türk sesleri seçebilirsiniz diyor ama sadece batı sesler görülüyor türk sesler görülmüyor

sx3000 de farklı mı bilmiyorum ama ses seçmek için edit sayfasında iken user voice tuşuna basıp ses seçip esc ye basarsanız ses gelmiş olur.Siz en iyisi bolca deneme yanılma yaparak bulursunuz sanırım

sx3000 de farklı mı bilmiyorum ama ses seçmek için edit sayfasında iken user voice tuşuna basıp ses seçip esc ye basarsanız ses gelmiş olur.Siz en iyisi bolca deneme yanılma yaparak bulursunuz sanırım

sağol arkadaşım olayı çözdüm biraz farklı şekilde oluyor bu arada bilmeyenlerede tarif edeyim çünkü biraz zor buldum:

user ses yapma:

daha önceden kayıtlı olan userlere edit etmek kolay hemen o user sesi seçiyorsun sonra voice edit e basınca menü ve ses birlikte karşına çıkıyor gerekli ayarlamaları yapıp kayıt ediyorsun.

mesele şu; batı seslerde problem yok voıce edit e girip ses düğmelerine bastığın zaman zaten batı sesler karşına geliyor işlemi yapabilirsin.
fakat türk sesleri nasıl bulacağız meselesi esas problem onun içinde şöyle yapıyoruz:
user edit e gir.
ses düğmelerinden piano ya bas küçük harfle yazılı batı sesler çıkar
sonra
user voıceye bas karşına büyük harfle yazılı batı sesler çıkar
tekrar
user voıce ye bas bu sefer karşına büyük harfle yazılı user türk sesler çıkar
buradan ses düğmeleri ile alt düğmelerden birinde 8 sayfalık '''flash 32mb türk sesler''' e ulaşırsın buradan ses seçip editle bu kadar.