Cihaz çok temiz diyemem.. Yaşının yorgunluğu üzerinde kozmetik olarak. Yanlız çalışmayan tuş, düğme, pot yoktur. Ekranı, giriş çıkışları, disket sürücüsü, pitch bender'ı sağlamdır. Tuş lastiklerini geçen ay değiştirdim, 150 TL masraf ettim. Cihazın tek sıkıntısı şudur; cihaz açıkken, yani herhangi bir şey çalmıyorken hoperlörlerden hafif bir ses geliyor (zzz şeklinde). Herhangi bir şey çaldığınızda ses perdelendiği için duyulmuyor zaten. Bu sorun tuş lastiklerini değiştirdikten sonra oluştu ve emin olmamakla beraber önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında herhangi bir sorunu yoktur.
Vahdeler, slovlar, halk müziği ritimleri, oyun havaları, türk poplar, kısacası her türlü ritim mevcuttur. Şuan İntrolarını sildiğim 100'e yakın, 90 küsür tam hatırlayamadım, ritim üzerinde mavcuttur. Yaylıları, mey, ney, kuru bağlama, balaban sesi çok başarılıdır. Batı ritimleri ise mükemmeldir. Orkestrasyonu çok iyidir. Müzikalite olarak zevk alınarak çalınacak bir cihazdır. Fiyat/performans olarak bana göre en iyi cihazdır.
Satma sebebim anlık bir ihtiyaç doğmasıdır. En kısa zamanda tekrar muhtemelen bir ketron alıcam.
Fiyat : 875 TL / sondur.
Satışını istanbul içi görüşerek yapmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar 0554 38 00 979 nolu telefondan, öğlen saatlerinden gece geç saatlere kadar ulaşabilirler.
Vahdeler, slovlar, halk müziği ritimleri, oyun havaları, türk poplar, kısacası her türlü ritim mevcuttur. Şuan İntrolarını sildiğim 100'e yakın, 90 küsür tam hatırlayamadım, ritim üzerinde mavcuttur. Yaylıları, mey, ney, kuru bağlama, balaban sesi çok başarılıdır. Batı ritimleri ise mükemmeldir. Orkestrasyonu çok iyidir. Müzikalite olarak zevk alınarak çalınacak bir cihazdır. Fiyat/performans olarak bana göre en iyi cihazdır.
Satma sebebim anlık bir ihtiyaç doğmasıdır. En kısa zamanda tekrar muhtemelen bir ketron alıcam.
Fiyat : 875 TL / sondur.
Satışını istanbul içi görüşerek yapmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar 0554 38 00 979 nolu telefondan, öğlen saatlerinden gece geç saatlere kadar ulaşabilirler.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: