Ketron XD9 - Mavi Mavi -

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K
Cevap: Ketron XD9 - Mavi Mavi -

eline sağlık kardeşim programım bitince dinleyeceğim

ellerine sağlık güzel çalışma

emeğine sağlık birde satacam diyorsun cihazı bu cihaz satılırmı be kardeşim acuktağa çaldınmı tamam alışıp gidecen ketroncu olacan sakın bu sesleri tonları 80 de arama bulamazsın aletin kıymetini bil onu sadece ama sadece başka ketronla değiş misal sx3000 le...saygılarımla...

frden slmlar ketron baya hos bi cahazmis ya guzel bir calisma ama eksik olan bence baslar ve durum kitler cok altda kalmis ve darbukalar siritip kalmis yani bu rtiim bu parcayi acmamisdersem kirilmazsiniz umarim frden slmlar

Guzel bı calısma olmus paylasım ıcın tesekkurler ketron bmw ye benzemez burhan usta bana agır yaylılar lazım burhan abı tam arabesk ısı

farkındayım burhan abi bu ritim öylesine yükledigim bir ritim alette 4 4 eksigi var. ritim düzenlemesi yapıyorum duble ve 4 4 ler eksik zaten kayıt işini çözünce demo yaparken özen gösterecem bu sadece kısa bir demo ketron xd9 u merak eden ve piyasada ketron xd9 demoları fazla olmadıgından dolayı yapıyorum. hatta parçanın bazı bölümlerinde gitar kısa bir süre önplana çıkıyor. kayıt kaliteli olmadııgndan dolayı bir kaç ses daha üzerine yazınca altyapılar belli olmuyor. evde orgda çaldıgında herşey duyuluyor ama kayıtta farklı çıkıyor.