ketron xd9 plus4 çiziksiz satılıktır....

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm dostlar işlerimin bozukluğu yüzünden orgumu elden çıkarmayya karar verdim fiyatı 1500 tl dir temiz çiziksiz dosta gelecek bir orgtur yer izmirdir fotolar sahibinden sitesinde mevcuttur ilgilenen arkadaşlara duyrulur hayırlısı olsun takas istemiyorum para lazım bana şuan pazarlık etmeyiniz fiyatı makul yazdım kredi kartı geçerlidir tek slip olmak üzere siz kendiniz bankanızdan taksitlersiniz fiyatı yüksek tutupta pazarlık yaptırmadım isteyen gelir görür kurcalar alır, almak isteyenlere numaramı özelden atarım ararsınız saygılarımla...

Cevap: ketron xd9 plus4 çiziksiz satılıktır....

Hayırlı satışlar kardeşim, İnşallah güzel bir arkadaşa nasip olur, Cihaz çok temizdir alırken çok araştırıp temizini almıştı, Dediği gibi dosta gelecek bir cihazdır.

hayırlı satışlar bu org için fiyat gerçekten çok iyi aynı fiyata oyuncak aletler satılıyor kıymetini bilecek arkadaşlar çıkar umarım aslında kardeşime alacağız fakat elindeki i30 orgunu satışa çıkarmıştı nasip kısmet

saolun inş kıymetini bilen biri alır bana gelince elim düzeldimi yine ketron alıcam fakat bu sefer sx3000 de zorlucam şartlarımı gerçekten orgumdan memnunum zoraki satıyorum hayırlısı olsun ne diyelim oyuncak parasına gidiyor canım org...:(

şu an pa800üm var ama ketron meğer bir bağımlılık mış.800 deki onca teknik özellik,ses ritim efekt vs arasında bile xd9 un sadeliğini doğallığını arıyorum.ve yazdığınız fiyatları görünce inanın çok üzülüyorum

haklısınız üstadım haklısınız.....

ilanım günceldir kaçırmayın bu temiz xd9 u...

Ketron bir başkadır... :D

Hayırlı satışlar...

arkadaşlar dj ramon yani erkan kardeşimizin orgu dediği gibi tertemizdir.eşe dosta gidecek bir orgdur. kendisi ile ailecek de görüşürüz erkan kardeşimizin sözüne sonuna kadar güvenebilirsiniz öyle yamuk yapacak bir kişi değildir. kafanız da soru işareti oluşmasın. tertemiz bir org kaçırılmayacak bir fırsat değerlendirmenizi tavsiye ederim bu arada ilan güncel diyelim arkadaşlar saygılarımla...cansinan_24

hayırlı satışlar erkan kardeşim yiğenimi öp benim için hadi hayırlısı

ilanım günceldir... saolasın sinan üstad inş sıkıntılar geçerde tekrar kaldığımız yerden devam ederiz...