• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron XD9 - Seni Yazdım Kalbime - Müslüm Baba'dan :)

Cevap: Ketron XD9 - Seni Yazdım Kalbime - Müslüm Baba'dan :)

offf aman yarabbim inanmıyorum bu ses x9 danmı çıkıyor.bittim valla süpperr olmuş başarılar dilerim

Fenaa ınsan tamamını calar yaw klarnete bıraz daha coskuyu verseydın

bütün yayınladıgım demoların altyapı olarak yapıcam :) iş şu kabloyu ayarlamakta kaldı unutuyorum çalışınca işde :) klarnete çoşku derken 5 6 defa sildim bir daha çaldım en iyisi bu oldu valla :) klarnetin sesini açıcaktım bu sefer kemanlarla birlikte çızırtı yapıcak başıma gelecegini biliyorum :) kısık olması daha iyi oldu tadı öyle çıkıyor yani benim görüşüm öyle

bu arada evet kardeşim bu sesler xd9 dan çıkıyor roland klarneti var alette resmen. yaylılar zaten hiç bir alette yok en azından benim için öyle. akordiyon zaten orgun batı sesi ama güzel olmuş. aletin ses açısından eksigi dörtelli ve elektro baglamalar bunlarda efekler kısıtlı oldugundan dolayı. kanunları harika yarın ki demoda tsm yapıcam inş. ozaman duyarsınız süper kanunları. bu arada yorumlar için teşekkür ediyorum arkadaşlar hiç bir demomda eksik bırakmadınız yorumlarınızı.

Orhan kardesım xd9u sadece kullanan bılır pendık ten selamlar

valla ben bu alete hastayım demode olmuş bir alet doğrudur ama ben bu işin modasında değilim sanatını ifaa ediyorum aga,şu performasa bakarmısınya alet bilenin elinde resmen südütyo gibi şakıyor..alıcam bu aleti kesinkes kafaya koydum araştırıyorum piyasadan:)

:) hiç bir alet demode olmaz şuanda g600 ile dügün yapanlar ve pa800 kullanandan daha iyi çalanlar var. iş piyanist de bitiyor. klavyenin daha teknolojik olması sadece avantaj ritim ses açısından. ketron sound açısından çok iyi ama - leri baya var zaten aletin tutulması bu eksiler yüzünden ama yinede iş yapar. ben korg kullanmaya alışmısım ketron xd9 u idarelikten aldım pa80'ne geçiş yapıcam yine. ketron xd9 arıyorsan satıyorum haberin olsun :)

Avcılardan aleykümselam piyanist ali :)