• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

ketron xd9 user voice nasıl yapılır.?

Cevap: ketron xd9 user voice nasıl yapılır.?

saygıdeger arkadaşlar ben wga2000 kulanıcısıyım ben sizlerden ritimdisketi
istiyorum mümkünse

şimdi ketron xd9 aldım sayın arkadaşlardan degişik disket ve sesler varsa xd9 icin mümkünse tabi bendeki diskete halebi ritimi yok mümkünse tabi

sayın ketron kulanıcıları ben sizlerin yardımlarını bekliyorum ben yeni ketron aldım ritimde ve seste eksiklerim var aradıgım sisleri bulmak isterim mümkünse tabi

selam abi sen aleti sıfırlamak istiyorsan ketron xd9 2.1 sistemi yüklemen gerekiyor elinde bu disket warmı varsa alet kapalıyken disketi tak f6 düğmesine basılı tut ve aleti aç ekranda loading yazısını görünce elini çek yükleme bittikten sonra alet sıfırlanmış olacak

merhabalar..

selam abi sen aleti sıfırlamak istiyorsan ketron xd9 2.1 sistemi yüklemen gerekiyor elinde bu disket warmı varsa alet kapalıyken disketi tak f6 düğmesine basılı tut ve aleti aç ekranda loading yazısını görünce elini çek yükleme bittikten sonra alet sıfırlanmış olacak

ben sıfırlama sorununu bu şekilde çözdüm

ben sorunlarmı çözdüm şöyle ...

sistem dsketi v,3 ü yüklediğim halde preset ritimlerde mesela BEAT a bastığımda 1 no da "türkslow" yazıyordu . sıfırlanmamış gözüküyordu . ben de save/enter butonuna bastım cıkan menude f8 (STYLES DEFAULT) a bastım ve preset ritimler üzerimdeki isim değişiklikleri gitti yerine orjinal ları geldi.. şimdi org tam istediğim gibi ham durumda...

sistem 3 ü yükledim şimdi üzerinde sistem 3 var da ben farkı göremedim henüz farkı nedir bilenlerden rica ediyorum yazsınlar.. orgu yedeklemeden de sistem yüklemiyoruz..!!

bu başlığa uygun cevabı verelim şimdi de.. benim gibi xd9 u yeni alanlar lazım olur

birkaç yolu olabilir ben şöyle yapıyorum user voice butonuna basıyorum ve nereye user ses yapmak istiyorsam mesela organ f1 oraya gidip f1 e basınca edit voice penceresi çıkıyor orada yazan ses ne olursa olsun siz ses bölümü nden editleyip atamak istediğiniz sesi secip editleyip save butonuyla yeni isim verip çıkılıyor.. user voice ethnic içindeki türk sazları user voice içinde başka yere atanmıyor..

proğram sesleri yapmakta aynı işlem fark sadece 4 ses seçme imkanını veriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben ketron55 in verdiği TURCA.SND leri yükledim . 8mb için başka SND varmı ?

ses ve ritim arayanlar ..sitede birçok ses ve ritim dosyası yüklü ben

kendim hepsini indirdim ve içinden ritimleri seçtim sesleri kendim editliyorum ..

önce bunlara bir bakın derim selamlar...

abi user sesleride değiştirebilirsin editvoise basıyosun istediğin sesi seçiyosun beğenmediğin ses var ise orgtan başka bi ses seç savele