• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketroncu üstadlarım lütfen yardım edinnnn...

Cevap: Ketroncu üstadlarım lütfen yardım edinnnn...

kardeşim eski HDD nin içinde bu tarz ritim var ayrıca edit seslerimde var foruma girmeyeli çok oldu aslında paylaşmıştım ama neyse. Ben tekrar yüklemeey çalışıcam. Bu arada soparoow XD9 la PA80 aynımı diye bişeyler diyip gülüyosun. Sonra XD9 a ritim yazılıyomu diye soruyosun =)) Bilmediğin bi klavye hakkında bu şekilde konuşma elinde pa55TR var bide =))

gofret abicim çok çok teşekkür ederim f-i-l-i-z_67@hot... ekleyebilirmisin abi çk ihtiyacım var böyle ritim ve seslere

arkadaş bana ulaş elimdekileri atarım msn ni yaz ok...

Hocam buradaki alet pa80 xd9 nerde pa80 nerde ketronda bu kadar iyisini bekleme bence . Ama Gene de Allah yardımcın olsun xd9 larda ritim yazma varsa bi dene hocam.. Çünkü Kendı Istedıgın gıbı dızayyn edersın içinde rahat eder.. Allah utandırmasın .. Kolay gelsin hocam

Yapmayın böyle arkadaşlar.:):):9:):9:9:):):):):):):):) lütfen yapmayın böyle...doğru XD9 nereeeeeeee pa80 nere..ben şimdi pa800 kullanıyorum ve size yemin ederm aradığım çok şey var..ayrıca xd9 da ritim yazılıyo...kardeşim sitede ritim çok...indirip denersin..kolay gelsin

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

lütfen yardım edin ses ve ritim konusunda

yardım edebilecek kimse yokmu bu arada gofret adlı ve comx06 adlı abilerim hala ulaşmadınız bana msn de yazdım burayada atmadınız bekliyorum yardımlarınızı ritim ve ses için

arkadaşlar yardım edebilecek hiç kimse yokmu ya

arkadaşlar o kadar kişiden bir kişi bile yardım etmeyecek mi sitediklerin hepsini denedim hiçbirside istediğim gibi değil lütfen yardım edin