ketroncular bi sorum var xd9 alıcam bakarmısınız...

cankut _95

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa3X pro - klasik gitar
arkadaşlar ketronun saundu bana çok temiz geldi ve bu işlere yeni başladım ufak tefek düğünlere gidiyorum artık g600 yetmiyo bnde biraz daha iyi uygun birsey olsun ketron xd 9 alıcam bi kaç sorum var ketronculara

plus4 olursa daha iyi olur biliyorum güncel. 8mb ile 16 mb arasında ne gibi fark var yani plus 4 8mb ile 16 mb set içeriği aynımı yoksa 8 mb daha az mı ritim var plus 4 te koma olayı nasıl pratik mi alet sahne kullanımında iş götürürmü ufak çapta ketroncular bi yardım ederse teşekkürü esirgemem şimdiden sağolun...

Cevap: ketroncular bi sorum var xd9 alıcam bakarmısınız...

16 ile 8 mb arasında sample farkı var 16 mb da edi zurna ve daha fazla sample ses varken 8 mb da doğal olarak daha az .. 8 lik alma alacaksan 16 mb .

koma olayıda basit

16 ile 8 mb arasında sample farkı var 16 mb da edi zurna ve daha fazla sample ses varken 8 mb da doğal olarak daha az .. 8 lik alma alacaksan 16 mb .

ses o kadar önemli değil aslında düğünde kullanıcagım sesler sax çifteteliide bi kac lead klarnet bi elektro bide string toplasan 5 sesi geçmez 1,250 tl civarida benim için uygun plus4 8mb ile 16 mb deki ritimler aynımı benim için önemli olan ritim ? yada varsa plus4 8 mb ile 16 mb olanın setin içeriğini yazarmısınız lütfen ?

evet ketroncular güncel tavsiyeleriniz.. ?

arkadasım tabiki ritim farkı var yani plus 4 16 lığı ensar koç yazdı ritimlerde dahaiyi plusda,

teşekürler sağol o zaman plus4 16mb olanı araştırıcam saol verdiğin bilgiler için

Elimde ketron xd9 plus 4 var düşünürsen konuşuruz
numaram 0538 384 81 51

16 mgb mı ?

senin alacağın org ketron xd9 16 mg olsun mutlaka hatta plus4 al,8 lik eski ritimler eski sesler ile dolu,kesinlikle 8 lik alma,bende 8lik almıştım güzel ama eski kitler eski sesler var,
plus larda yeni güncel kit ve sesler var,özellikle plus4 ,

SİNAN arkadaşımızda var satılık isterseniz anlaşın derim,her ikinizinde işi görülmüş olur,xd9 sağlam cihazdır,özellikler sesler on numara ve çok kaliteli,xd9la düğünün altından girer üstünden uçarak çıkarsın her türlü müziğe cevap verir,
çok önceden kullanmıştım hem 8 lik hemde 16 lık,plus4 kullanmadım,yeni son güncelleme olduğu için iyidir plus 4,yeni olan herşey güzeldir

Bu alana bir cevap yazın...