ketroncular bi sorum var xd9 alıcam bakarmısınız...

Cevap: ketroncular bi sorum var xd9 alıcam bakarmısınız...

Selamlar XD9'da plus 1-2-3-4 bu versiyonların hepsi 16 megabayttır...

XD9'ların 8 MB'lik plus versiyonu yoktur bilginiz olsun...

Saygılarımla

By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEN CİHAZDAN ÇOK MENMUNUM ANCAK SATMAMDAKİ SEBEB ŞUDUR DAHA ÖNCE 2 MEKANDA PROGRAM YAPIYORDUM HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU OLMAK ÜZERE ŞİMDİ DİĞERİNİ YOĞUNLUKTAN DOLAYI BIRAKMA ZORUNDA KALDIM ELİMDE PA 800 VE XD9 VAR ŞİMDİ XD9 u SATARSAM ELİMDEKİ CİHAZI PA 3X LE DEĞİŞTİRİCEM YANİ MODEL YÜKSELTİCEM BUDA DOLAYISIYLA MADDİYAT HALİNE GELMEKTEDİR.BUNU BÖYLE DEĞERLENDİREBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYRUM ODA OLMAZSA PA 800e 256 MB RAM TAKTIRICAM YANİ HER ŞEKİLDE BU ALETİ SATMAM GEREKLİ DURUM BU DOSTUM

iki yıldan beri araştırmadığım org kalmadı. hepsininde ayrı ayrı eksiklikleri var kimi çok hantal,kimi çok küçük,kimi çok ağır,kimi çok hafif,kimi ram yakar ,kiminin hafızası dar...vs ..vs. nihayetinde bir kaç gün önce ketron xd9 plu3 org aldım. ketronxd9 tavsiye ederim kardeşim al bana hak vereceksin.bu paralara daha iyi bir makine şu an tr de yok. bu kadar iddalı konuşuyorum.çünki saund bir kere başlı başına bir avantaj ketronda.hiiiç sıkmaz .başından kalkamazsın.ketron çok başka çoook.

ya arkadaşlar bu orgun tek eksiği efektleri inanın

Bi ara bende vardı Ketron pratik alettir bu 8 mb 16mb olayı demek yükleyeceğin kadar user ve style perfonmas dosyası demektir ama arasında fark yok sadece mb farkı var bulursan xd9 plus al...koma meselesine gelince gayet pratiktir ve kendin bir koma listeni sırasına göre oluşturabiliyorsun fakat ritimleri sağlam seçmen lazım çünkü piyasada xd9 ritimleri çok zayıf saygılar