ketroncular mujde bomba haber

• Konbuyu başlatan mikael63
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 7K
Cevap: ketroncular mujde bomba haber

lami sende moss board varmı? lazımmı?

sevgili piyanist şantör arkadaşım yazığın yorumu şahsen üzerime almıyorum ,çalmak dersen demolarım sitede bol bol mevcut yorum yapmadan önce bu tip kelimleri kullanırken daha seçici olabilirsin,yorumun kusura bakma ama çok saçma olmuş,bunun çlmakla veya hazırcılıkla ne alakası var veya orgazmla,ben ketronu ilk alanlardanım biz aleti kötülemedikki sen acayip biyorum yapmışssın beni veya yorum yapan diğer arkadaşları tanımadan,cihaz senin kapasitene yetebilir madem herşey var cihazda şu yeni roman ritmlerinden taylan tarzı bi demo yap dinleyelim, soloyuda synth sesle yap bakalım herşey varmışmı ? ha sorarsan bende hala ketron var yazdıklaırımı sakın misilleme falan zannetme,bu işer cihaza sadece bi edi zurna sampler koymakla olmuyor bak pa 80 ne tamam sound kötü ama ketronu 80 kere tokatlayacak nevalesi var.bu işer sadece ümit besen den nostalji çalmak la olmuyor arkadaşım,biz Distribütör ü eleştiriyoruz sende kalmış bana cihazı anlatıyorsun ,tuhaf.

aynen katılyorum korg ve yamaha pirim yapıyo ketron roland gem yerinde sayıyor eskiden yamaha da yerinde sayardı or 700 a1000 e kadar baksana can başar bu aletleri alınabilir yaptı bunların fiyatı da okadar zarar etmiyor fakat gem çok fazla zarar verdi piyanist arkadaşlara farzı misal 1600 esnaftan aldığın gem vk 8 i satarken baya bir zarar edersin satabilirsen eğer gelelim ketron audya 5 e batı olarak iyi ama türkiş olarak tünelmüzik gibilerin insafına kalmış yazık o paraya bir daha ketron roland gem almam yakın çevremede aldırmam gelişmeyen yerinde sayan aletlere paranızı kaptımamanız gerekir para kolay kazanılmıyor onların umrundamı senin kaybın zararın her şey satana kadar

belki distribıtor yapmamış olabilir amaolmayanları ben xd9 a yaptım mademsx3000 kullanıyorsunuz ve taylan ritmi istiyorsunuz açın patt edit girin yazın :) davullarla 32 lik olarak yazabilirsiniz macit explus3 xd9 sette çoğu var kimi distributorun ritimleri kimi benimkimi ensarın sx3000 kullanmadım o yüzden çalışmam yok onuda siz yapın

macit vega sen ayrı bi kulvardan daldın daldın ,biz sampler atmadan bahsediyoruz ayrıca öyle bir roman rtmn ve sesin varsa koy demonu dinleyelim bakalım ketronda da harbiden korg taki gibi mi romanlar,ayrıca herkez ritm yazablecek diye bi şartta yok herkezde o beceride yok ee o zaman ne yapacağız? ketronun sound u ile o ritmler ketronda olsa kıralını tanımam ama malesef yok.

valla ustad ketron kullanmıyorum artık ama almayı düşünüyorum çünki korglardan daha tok ritimleri var ses atmak zor değil pcm snd programı diyorlardı bizim yurt dışından arkadaş satıyor 2000 dolara almak isteyen varsa bildirebilir vede program değilmiş aradığımız sadece bi beyin soft ware olarak direk orga atılıyor bildiğim kadarı ile zaten ketronlarda yeterli ses ritim var fakat yenilik yok plus4 çıktı oda ücretli

ben ketron beynini 2000 dolara almayı düşündüm ama malesef set yapıp satarsam o parayı çıkaramaya bilirim o yüzden yanaşmadım

Ketron'a ses yapmak için program değil arkadaşlar ses kartı gerekiyor bu ses kartının üretici firmasının adı "Atmel" bu firma Fransa'da Ketron'a ses yapmak için kullandığımız ses kartının modeli ise "Dream Sound Card PCI08 DK" bu kartı bulabilen herkes Ketron'a ses yapabilir...

Durumu bilmediğiniz için Tünel Müzik'i suçluyorsunuz o ses kartından fabrika Tünel Müzik'e malesef sadece bir tane veriyor düşünün yedeği bile yok bir bozulsa bütün işler yarım kalır bu durum Fabrikanın ayıbı aslında oda ayrı mevzu tabiki....

İnanın Tünel Müzik'in hiçbir günahı yok çünkü Fabrika alete sistem olarak ne koyarsa Tünel Müzik'te onu satıyor yani sistem malesef diğer orglar gibi açık değil kendi sample sesini yapamıyorsun fakat Ben ketron'a işe gireli 6 ay oldu şimdi durum değişti herkes seste yapabilecek aklına gelen gherşeyi yapabilecek...

Şimdi size bazı konular hakkında biraz açıklama yapmak istiyorum 5 dakika vaktinizi ayırıp yazıyı sonuna kadar okursanız çok sevinirim...

İnanın işe ilk başladığımda bu kadar sorun ve sıkıntı olduğunu bende bilmiyordum ve sizin gibi Tünel Müzik'i süçluyordum.
Nitekim işe başladıktan sonra gördüm ki Distiribtörün yani Tünel'in bu konuyla ilgili günahı yokmuş.
İşe başladıktan sonra Ketronda genel olarak gördüğüm eksiklikleri gidermek ve yeni özellikler ekletmek için Tünel'in sahbi Hıdır beyle beraber İtalya'ya fabrikaya kadar gittim.
Alete istediklerimi yaptırmak için Ketron Fabrikasındaki mühendislerle baya bir tartıştım ve sonunda Audya 5 için istediklerimi kabul ettirdim fakat eski orglara birşey yaptıramadım sadece ketron Audya'ya yaptırabildim...

Çok yakında yeni güncelleme gelecek bu güncellemede yer alacak olan değişiklikleri aşağıdaki adreste bizzat ben kaleme aldım.
Mp3 - Tünel Müzik

Buradaki yazıyı okuyun,
Ayrı yeten Batı ve Türkçe demolar yaptım fakat Demoları Window'sun kıytırık ses kartıyla yaptığım için kayıtlar kötü çıktı...

Tünel Müzik'te benim çalıştığım bölümde toprak hattı yokmuş sonradan öğrendim...
Bazı demolarda çok hafif dip gürültüsü vardı o yüzden onları kaldırdım en kısa zamanda yenilerini ekleyeceğim...

Not:Lütfen yukarıda verdiğim adresteki yazıları dikkatlice okuyun arkadaşlar.

Orada yazan özellikleri alete ekletmek için baya bir savaş verdim bu arada 6 aydır gece gündüz Audya 5t'yi hazırlamakla uğraşıyorum.
Herkes neden hala bitmedi diye soruyor haklısınız!!!

Setin çıkması geciktiği için üzgünüm bazı teknik sorunlardan dolayı biraz gecikiyor!
Sizlerden bu durum için Ketron çalışanı olarak Tünel Müzik adına ayrıca özür dilerim.İnşaallah yeni güncelleme ile benim istediğim özelliklerde eklenip Audya'yaya ses yapmak için kullandığım ses kartıyla ilgili olarak bazı teknik sıkıntılarda giderilince Audya 5t'nin üstüne piyasada alet olmayacak ben öyle zannediyorum çünkü polifoni olarak çük yüksek bir alet "197 voices polifoni";soundunu zaten biliyorsunuz.
Türk sesleri ve ritmleride aynı batı ses ve ritmleri gibi kaliteli olacak ritmlerin çoğu studyoda çekiliyor.
(Hepsini ben yaptırıyorum arkadaşlar yani piyasadaki nevaleleri kullanmamaya özen gösteriyorum fakat bazı arkadaşlar güzel olan herşeyi kullan diyorlar kullanabilirimde neden olmasın sonuçta ortaya iyi bir aranje çıkartacak olan benim)

Audya 5'e özel olarak yeni sample ve looplar yapılıp bitince bu sefer hakikaten piyasada Audya'nın yanına yaklaşabilecek bir alet olmayacak çünkü alet ritmleri direk hardiskten okuyor ve looplar wave olarak user style editte ritmin içerisine entegre edilebiliyor ve güzel birşey daha söyleyeyim Audya'nın ritm bölümleri 18 bölümden oluşuyor
(A,B,C,D) (Fill 1,2,3,4) (Break 1,2,3,4) (intro 1,2,3) (Ending 1,2,3)
ve bu bölümlerin tamamına loop koyabiliyorsunuz ve loopları Ram'ı kullanmadan direk harddiskten okuyor 80 gb hardiski var artık istediğiniz kadar loop yada ses atın ....

Birde MSP özelliği var kendi sesinizi kendiniz yapabilirsiniz Korg'daki KMP gibi fakat şuan msp kullanışlı değil çünkü MSP ile drumkit yapılamıyor ama üzülmeyin yeni güncellemede MSP(Multi Sound Sample) ile "Drumkit" dizip bunu drumkit olarak orgun Drumkit bölümüne yükleyebileceğiz o zaman Şuanki gibi Ses kartına bağımlı olmaktan kurtulacağız ve herkes kendi sesini kendi yapacak Korg'daki nevalelerin hepsini Msp'ye çevirirsiniz artık nevale yok demezsiniz çünkü istediğiniz gibi ses yapabileceksiniz şimdilik söyleceklerim bunlar Audya'nın yeni güncellemesini beklemenizi sizden rica ediyorum...

Herkese Tünel Müzik'ten selamlar
Coşkun(By_CTO)

Moderatör tarafında düzenlendi:

hocam aciklaman icin tesekürler eger dedikleriniz olursa cok güzel olur gerci bu haliyle bile cok güzel dediginizgibi ritim konusunda bence 1 numara user gitar bölümünede kendimizin koyma sansi olmasi gerek birde efekt olayinda cözüm bulunmasi gerek bilhassa elektrolarda tat vermiyor ya sd2 gibi ufak birsey cikmali efekleri disardan verebilecek bir alet nk nin yaptigi lesli gibi ama daha kapsamli tabi bunlarida ilertirseniz ketron it cok seviirim veya birde hocam daha yeni OS 42b cikti ben hic sanmiyorum yeniden büyük kapsamli O.s cikarsinlar ama dediginizgibi bekliyoruz saygilar

bence tünel müziğin hatası var bu arada seni tebrik ediyorum cesaretinden dolayı bunu zamanında tünel müzik yapsaydı birileri o kartı mutlaka edinir ve çeşitli setler yapabilirdi ketron bu kadar ayağa düşmezdi ben yıllardır ketron kullanıyorum vede memnunum ama tünel çok işgüzarlık yaptı bunuda kabul etmeli tekrar açıklamandan dolayı teşekkürler sanırım o kart artık üretilmiyordur geçmiş olsun

peki bu sete nasıl ulaşabilirim bende x1 var ve acilen güzel bir sete ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler...