- Enst.
- Korg pa800 keman piyano
Cevap: KIRAÇ YIKIK MD altyapı
bu konuda söyleyebileceğim pek bir şey kalmamış.gerekenleri zaten söylemişsin ChordSolo.çok teşekkür ederim.
şunu ilave etmek isterimki (bizler de çok iyi müzisyenleriz kendimiz çaldığımız gibi birçok ünlü sanatçıya eşlik edip ayrıca partisyonlarını yazdık.bizlerinde orkestrası vardı.bu güne kadar dile getirmedik ama kendini bilmez kişilerin sayesinde söylemek durumunda kaldık ne yazıkki.)ben her zaman çok konuşan boş konuşur lafının arkasındayım.anlayan anlar herhalde.gerçek değerler konuşma gereği duymazlar onları başkaları takdir eder.daha söylenecek çok şey var ama gereksiz.
bu konulara yazı yazmanızın sebebi malum.banlanan kişi tolbar namı giğer djosmanla ilgili.sizin onu müdafa etmeniz ve aynı tarafta olmanız çok yazık. kendisinin ağıza alınmayacak küfürler ettiği özel mesajı saklıyorum.gerekirse adli işlem başlatacağım.kiminle arkadaşsanız sizde aynı fikirdesiniz demektir.çok yazıki.sanal alem belkide aynı kişsiniz bilemiyoruz.
bu konuda söyleyebileceğim pek bir şey kalmamış.gerekenleri zaten söylemişsin ChordSolo.çok teşekkür ederim.
bu konulara yazı yazmanızın sebebi malum.banlanan kişi tolbar namı giğer djosmanla ilgili.sizin onu müdafa etmeniz ve aynı tarafta olmanız çok yazık. kendisinin ağıza alınmayacak küfürler ettiği özel mesajı saklıyorum.gerekirse adli işlem başlatacağım.kiminle arkadaşsanız sizde aynı fikirdesiniz demektir.çok yazıki.sanal alem belkide aynı kişsiniz bilemiyoruz.