KIRAÇ YIKIK MD altyapı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KIRAÇ YIKIK MD altyapı

Bunu orgta kim yazmıs merak ettim. Cok başarılı. Teşekkürler Ferdesu

Cok sagol ferdesu selam ;)

rica ederim eddie.sende sağol.slm.

senin an.. si.. p...

yazdığını düzelttim.çok terbiyesiz ahlaksızsın.süresiz banlandın.bir insan nasıl böylesine terbiyesiz olabiliyor anlayamıyorum.
ferdesu

admin arkadaslara bir tavsiyem olucak banlanan arkadaslarin bir sebebi olmasa zaten banlanmazlar bu acik...Banlanan kisinin yazdigi yazilarida yayinlamasak küfür vs. gibi forumda hicde güzel görünmüyor ,tabiki bu benim fikrim yinede...

bayıldım doğrusu enfes olmuş ..mutluluklar :))))

iyi çalışmalar 0zzie.sanada mutluluklar.

Bu da tarafımdan yapılmış bir altyapıdır. Değerli arkadaşlar, kendiniz yapmadığınız ve bir şekilde elde ettiğiniz altyapıları sitede paylaşırken lütfen ALINTIDIR notunu düşünüz, emek verip bu altyapıları hazırlayan ve hiç bir karşılık beklemeksizin sizlerle paylaşan biz müzisyenklere karşı biraz daha dürüst davranmış olursunuz. Bu tarz paylaşımlar bizleri üzüyor, kırıyor. Yaptığımız altyapıları sitelede sizlerle paylaşmaya çekinir hale geldik.
Bu konuda sizden hassasiyet göstermenizi bekliyoruz. Tüm arkadaşlara saygılarımı ve sevgilerimi iletiyor ve başarılı çalışmalar diliyorum.

Bu da tarafımdan yapılmış bir altyapıdır. Değerli arkadaşlar, kendiniz yapmadığınız ve bir şekilde elde ettiğiniz altyapıları sitede paylaşırken lütfen ALINTIDIR notunu düşünüz, emek verip bu altyapıları hazırlayan ve hiç bir karşılık beklemeksizin sizlerle paylaşan biz müzisyenklere karşı biraz daha dürüst davranmış olursunuz. Bu tarz paylaşımlar bizleri üzüyor, kırıyor. Yaptığımız altyapıları sitelede sizlerle paylaşmaya çekinir hale geldik.
Bu konuda sizden hassasiyet göstermenizi bekliyoruz. Tüm arkadaşlara saygılarımı ve sevgilerimi iletiyor ve başarılı çalışmalar diliyorum.

Bir cevap yazmıştım tekrar yazayım;

Bakınız paylaşmış olduğunuz altyapıların telif hakları size ait değil...
Sizin "emek verdim" dediğiniz şey vokal kaydını filtrelemek...
Siz zaten size ait olmayan birşeyi paylaşıyorsunuz, üzerinde hak iddia etmeye kalkıyorsunuz. neden bu tepkiyi gösterdiğinizi anlamakta güçlük çekiyorum...
Bu çalışmalar için bu eserlerin sahiplerinden izin aldınız mı peki? Hayır...
Haberleri var mı peki?Büyük ihtimalle yine hayır...
Zaten paylaşımlarınız açık kaynakta yer alıyor, herkes alır ve paylaşır...!
Üzerlerinde hak iddia etmek sizin üzerinize vazife değil,telif haklarını elinde tutan kişinin hakkıdır...!
Eğer bu şekilde düşünmüyorsanız lütfen kendinize bir web sitesi kurun, altyapılarını para karşılığı satışa sunun...!(Aslında bu daha da büyük bir suç...)
"Alıntıdır" diye yazmak tamamen paylaşanın nezaketine kalmış bir durum fakat bu sizin tarafınızdan sorgulanabilir bir durum değil ki yönetici arkadaşımızı tanırım büyük ihtimalle gözünden kaçtı, zaten kendisinin yaptığı iddiasında değil.Mutlu olacaksınız bu mesajı okuduğunda kendi editler zaten...
Ve ne demek "biz müzisyenler?" Siz müzisyensiniz de başkaları değil mi? Ne demeye çalışıyorsunuz ki? Bu ve başka sitelerde binlerce müzisyen var, hepsinin kendine göre bir müzikal kariyeri var. Olmayanlar da olabilir, amatörlük de çok güzeldir ve takdir edilmesi gerekir...Sizin birilerine yardım etmeniz(!) o kişinin müzikal kariyerini sorgulayabileceğiniz manasına gelmez ki...!

Lütfen her konuya bunları yazmaktan vazgeçin.Bir dönem aynı işleri keyfi müzikte de yaptınız ve siz yine ben ilk tepkiyi vermiştim.(Şifreli paylaşımlar yapardınız, herkes peşinizde koşardı şifre diye v.s...)
Üstelik bir keresinde size tepki gösterdiğim bir konu altyapı diye Yedikaranfil'deki ve Turhan Yükseler Orkestrasının enstrumental formda hazırlanan bazı eserleri paylaşıma sunmanızdı, ve bu eserler altyapı formunda değildi, yanlış hatırlamıyorsam...Tüm altyapılarınız(!) için geçerli değil ama "emek" dediğiniz şey enstrumental formdaki eserleri altyapı diye sunmaksa kusura bakmayın emeğinize saygı gösteremem, çünkü herşeyden evvel siz emeğe saygı göstermiyorsunuz...!
Sanırım site yönetimi de bu sitemimi farketti ki bu şekilde paylaşımı yasakladı, zaten bence bu doğru değildi...

Bakın bu platformu başka platformlarla karıştırmayın...Benimle "ben şuyum, ben buyum gibi" polemiklerden ziyade için dolu ve anlam taşıyan cümlelerle tartışmanızı öneririm...Size işin teknik ve yasal boyutunu izah etmeye çalıştım eğer anlayacaksanız...
Ümitsizim çünkü daha evvel de anlamamıştınız, aradan 2 yıla yakın bir süre geçti, görüyorum ki hala aynı noktadasınız maalesef...
Size o zamanda bir teklifte bulunmuştum, cevap dahi yazmak zahmetinde bulunmadınız, önerimi yinelemek istiyorum...Madem bu kadar yardımcı olmak arzusundasınız, neden insanlara bu altyapıları nasıl filtrelediğinizi anlatmıyorsunuz? Hangi programı kullanıyorsunuz, nelere dikkat etmeli, işin içinde bir hardware de var mı gibi...?
Bunu yapın size söz ilk ben sizi takdir edeceğim...

Ch.