kocaeli'den satılık hd li pa80

• Konbuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 29
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: kocaeli'den satılık hd li pa80

Hayırlı satışlar çetin kardeşim.Aletin birinci sahibi bendim.Pa800 aldıgım için pa80 i sattım.Alet gerçekten çok temiz.yaklaşık 4 ay önce benden almıştı.Alan kesinlikle pişman olmaz

Evet sedat senin org doğru, hatta dikkat ettiysen fotolağraflarda senin çektiklerin,satarkenki ilanını buldun ordan kopyaladım :)

Pa 55 takası düşünürsen anlaşırız.selamlar

takas düşünmüyorum teşekkürler...

güncel ilan...

piyasa kışa girildiğinden dolayı artık satışlar çok azaldı.ben sıfır gw8 i satamıyorum ucuz verdiğim halde.gelen teklifler hep uyduruk markalarla takas ve abidik gubidik teklifler.ben 2200 tl peşin para teklif ediyorum son defa.kabul dersen yarın(30 ekim cumartesi)öğleden sonra aleti almaya gelirim.kabul etmezseniz yapacak birşey yok.zaten bu parayı 1 ay vadeli bankaya koysan 100tl getirir.yani zarar etmezsiniz.teklif benden satıp satmamanız size kalmış artık.saygılar.......

çok teşekkürler abicim fakat üzülerek kabul edemeyeceğim.umarım sende bir an önce satarsın elindeki aleti...

peki o zaman sana hayırlı müşteriler dilerim.belki ikimiz için de hayırlı olur.saygılar......

akor üstadım 1000 lira nakıtım var istersen ben alabılırım orgu uyarsa tabi şimdi kış zaten dolarda düştü gw 8in sıfırı epey aşağı geldi.bende o aletı alıp anca bu kış çözer seneye düğünlerde kullanırım

savaş atla gel izmite al orgu.ben de şu pa80 i alayım.gsm.0537 961 54 15

bu fiatı özel durumundan dolayı sadece savaş kardeşimiz için geçerlidir.ve pazartesi ye kadar geçerlidir.yoksa orgun fiatı son 1200 dür.alan sıfır org almış olacak.satılsı diye bir acelem de yok.aleti tekrar sevmeye başladım.bu arada çetin kardeşimin bölümünü istemeden işgal ettim.yazışmaları artık bu bölümden yapmayalım.ilanımın olduğu yerden irtibat sağlıyalım.saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...