kocaeli'den satılık hd li pa80

• Konbuyu başlatan Çetin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 29
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: kocaeli'den satılık hd li pa80

çetincim savaşla anlaştık aleti ona veriyorum.en geç müsaitseniz önümüzdeki cumartesi aleti almaya geliyorum.cuma günü teslimatı nasıl yapacağımızı konuşuruz.saygılar.

nasıl isterseniz olur zaten çok yakınız konuşuruz ...

ilgilenen, alakadar olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, orgu yarım saat önce akor abimize elden teslim ettim (sattım) uımarım hayrını görür...

teşekkürler üstad.alete temiz baktığın için.hayırlı günler dilerim.saygılar.....

hadi hayırlısı olsun iki tarafada,,

alirıza abi orgun kralını aldın pa 80 e doyamayacaksın,,eletroları yetiyo abi,,:D güle güle kullan

aynennn feraza.alette süper elektrolar var.bu sefer seni dinleyip pa80 de karar kıldım.ii de yapmışım aletin kozmotiği sıfır ayarında.çetin kardeş hakkaten alete çok temiz bakmış.ya kulağımın pası gitti.son 1 yılı kayıp addediyorum.az daha müzik ten nefret edecek hale gelmiştim.şimdi kendime geldim tekrar.artık son aletim olur kısmetse.artık sen de alet al feraza .senin gibi üstadın uzun zaman aletten ayrı kalmaması lazım.sağlıcakla kalın.saygılar........

demekki gw8 o kadar kötü org son bir yıldır seni mahfetmiş geçmiş olsun ama şimdi sende soru maratonuna katılırsın şu kart bu kart o nasıldı bu nasıldı ama cevap verecek kimse kalmıştır umarım tabi işten anlayan:)

gw8 kötü org değil biraz emek gerektiriyor.fiyatına göre sınıfında en iyisi diyebilirim.ham sesler ilk etapta kulağa hoş gelmeyebilir aletin işlenmesi lazım ritim(batı) ve sesler harika hazırcı aleti değil yani.ritim ve sesleri kendi zevkinize göre kaydettiğinizde çok ta pratik alet.her ritme 10 ses atayabiliyorsunuz.kullanıcağınız ritim ve sesleri sıraya dizebiliyorsunuz bütün ayarlarıyla...gerçi k.mustafa abi bunları defalarca anlattı...

Moderatör tarafında düzenlendi:

gw8 fiat ve performansına göre süper bir alet.ancak benim gibi hazır set kullanılabenler için zor bir alet.benim için çok teknolojik alet alet olduğundan uğraşmak yüzünden müzikten soğumuştum.yani aletin kullanmasını bilenler için çok ii alet.bu yanlış anlamayı düzelteyim önce.pa80 nin bugüne kadar çıkarılan tüm kart ve bekapları,ritimleri,songstyl,leri vs.elimde mevcut.bunlar çok prof.elemanların elinden çıktığından tam benim aradığım birşey.hertürlü ses ve ritim .elbette gw8 e de yapılan çalışmalar ile çok süper setler ortaya çıkacaktır.1000 küsur ses hangi alette var.ritim yazma vs işlerinden anlamam mümkün olmadığından pa80 i alınca haliyle eskiden olduğu gibi müzik hevesim yeniden canlandı.şu da bir gerçek her aletin ayrı bir tadı vardır,kullanabilene tabii.tüm gw8 için çalışan arkadaşlara da buradan tekrar teşekkür ederim.saygılar.......

konu polemik çıkarmadan en iyisi kapayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...