koma ayarı

• Konbuyu başlatan beto_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 4K

beto_53

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Roland g600
arkadaşlar ben yeni org aldım (pa80) ama eski orgumda sadece alttaki tuşlarla karadeniz parçaları çalıyordum.. bunda ise üstekileride kullanmak gerekiyo..nerden ayarlayabiliriz onu? genelde alttakilerle çalmak istiyorum :confused:

Cevap: koma ayarı

arkadaşlar ben yeni org aldım (pa80) ama eski orgumda sadece alttaki tuşlarla karadeniz parçaları çalıyordum.. bunda ise üstekileride kullanmak gerekiyo..nerden ayarlayabiliriz onu? genelde alttakilerle çalmak istiyorum :confused:

Yeşille işaretlenmiş olan tuşa basılı tut ve sonra o tuşa basılı tutarken kırmızıyla işaretli yerlere bas..bastığında orgdan ses gelmezse doğru yoldasın demek. sonra o yeşille işaretli olan tuşu bırak..bu şekilde RE düzen çalarsın..genelde karadeniz için böyle çalıyolar..bende karadeniz çalıyom aynen böyle..fakat ayhan alptekini felan mi düzen çalıyo :D umarım yardımcı olmuşumdur..olmazsa özelden mesaj at
urunresimasp.jpg

teşekkürler deniyecem :)

oldu valla çok teşekkü ederim :D

önemli değil :D zamanında bende çok aramıştım

kimi pa80 lerde global ayarlardan ötürü komalar pad 3 de de olabiliyor.komadan çıkmak için de sadece pad 1 ya da 3 e basman yeterli olacak.ama zaten öğrenmişsin.kolay gelsin