tercanerol24
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Cevap: KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi....
slm bende is 40 var disketle nasıl atıcaz
slm bende is 40 var disketle nasıl atıcaz
Cevap: KORG İ-Serisi Ritim-Ses Arşivi....
Korg i5s karışık set[/QUOTEÖ
Elinize emeğinize sağlık, çok teşekkürler.Slm arkadaşlar daha evvel kullandığım KORG İ3 model klavyemin piyasada nadir bulacağınız bütün setlerini paylaşıyorum.bu konuyu KORG İ serisi klavye kullanan arkadaşlara ritim ve ses yardımı yapmak için açtım.Set destekleri;KORG İ4S,KORG İ5S,KORG İX300 için de sürecektir.KORG İS serininde en farklı ve güzel setlerini paylaşacağım.
not:Bu sayfaya sığmayan KORG İ3 özel setide yayınlayacağım.Yabancı ritimlerde var sette ve bir sürü türk ritim-ses seti. bu konuyu takip edin.
İYİ ÇALIŞMALAR.....
KORG İ3 nevaleler.....
Slm arkadaşlar daha evvel kullandığım KORG İ3 model klavyemin piyasada nadir bulacağınız bütün setlerini paylaşıyorum.bu konuyu KORG İ serisi klavye kullanan arkadaşlara ritim ve ses yardımı yapmak için açtım.Set destekleri;KORG İ4S,KORG İ5S,KORG İX300 için de sürecektir.KORG İS serininde en farklı ve güzel setlerini paylaşacağım.
not:Bu sayfaya sığmayan KORG İ3 özel setide yayınlayacağım.Yabancı ritimlerde var sette ve bir sürü türk ritim-ses seti. bu konuyu takip edin.
İYİ ÇALIŞMALAR.....
KORG İ3 nevaleler.....