- Enst.
- KORG PA 80 + KORG İS 40
arkadaşlar biliyorsunuz ki ben korg is40 kullanıyorum rutin bilmem gereken özellikleri biliyorum ama aleti detaylı olarak bilmiyorum tabikide sormak istediğim bazı sorular olabiliyor bazen neyse buraya bir konu açayım dedim bilgisi olanların yardımını esirgemeyeceğini bildiğim için buraya yazıyorum saygılarımla...cansinan_24 kardeşiniz veya abiniz neyse konuya geceyim ben...
Konu: Elimde piyasa setleri var onları kullanıyorum koma jakı ile koma veriyorum ama bazı setlerde koma tuşuna basınca (RE üzeri çalıyorum ben bu arada) re aralığına koma veriyorum yani koma özelliği aktif olmuyor ama bazı setlerde bu işe yaramıyor nasıl bir ayar yapmam lazım is40 a veya set e bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum saygılar...
Konu: Elimde piyasa setleri var onları kullanıyorum koma jakı ile koma veriyorum ama bazı setlerde koma tuşuna basınca (RE üzeri çalıyorum ben bu arada) re aralığına koma veriyorum yani koma özelliği aktif olmuyor ama bazı setlerde bu işe yaramıyor nasıl bir ayar yapmam lazım is40 a veya set e bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum saygılar...